12 takım ve 170 sporcunun katıldığı turnuva finaline CHP Başakşehir Belediye başkan adayı Özgür Karabat, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Kazım Özener, Bakırköy Belediye başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sporsever ve Başakşehirli katıldı.

 Başakşehir CHP İlçe Başkanı Kazım Özener’in sponsorluğunda başlayan Turnuva’nın final maçı, takımların karşılıklı mücadelesi ile başladı. Karşılık ataklarla devam eden oyun’da 90 dakikalık sürede 2-2’lik eşitlik bozulmayınca oyun uzatmalara kaldı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı uzatmalarda eşitlik yine bozulmadı. Penaltılarla sonuçlanan maçın kazananı Onurcan Çorap futbol takımı kupayı havaya kaldırdı.

  Kaynaşma dostluk ve sevginin perçinlendiği turnuvada gelecek adına yeni dostlukların adımı sporla atılmış oldu. Turnuva’nın yapıldığı süre boyunca desteklerini hiç esirgemeyen ve sürekli mücadele halinde olan, CHP Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Aşkın Tuna ‘Dostlukların filizlenmesi için gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Onlar için yeni heyecanlar ve umutlar yaratmak için biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde ki süreçte daha da verimli ve güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Turnuva boyunca desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum’’şeklinde konuştu.

  Sporu ve Sporcuyu desteklemek adına Turnuvada 1.olan Onur Spor takımına Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu 500 lira ödül verdi.Turnuva finali maçıyla ilgili detayları http://www.istanbultimes.tv de izleyebilirisiniz.

Editör: TE Bilisim