2018 Dünya Kupası'na katılma yolunda Hırvatistan zaferi ile yeniden iddialı konuma gelen A Milli Takımız' da gözler bu akşam   oynanacak İzlanda maçına çevrildi. Mircea Lucescu, yıkım planını hazırladı! 
 

İSTANBUL TİMES HABER/KADİR KARAKA

Grupta kalan son iki maçını kazanmak zorunda olan A Milli Takımımız'da bu akşam  Eskişehir' de oynanacak İzlanda maçı öncesi Teknik Direktör Mircea Lucescu ilk onbirini şekillendirmeye başladı. 

Hırvatistan' a karşı kazanan kadroyu bozmayacağı belirlenen Romen hocanın, cezalı olan Hakan Çalhanoğlu yerine Cenk Tosun'u kanatta kullanacağı ve ilerde Burak Yılmaz' a şans verceği gelen haberler arasında.
 

Kalabalık bir orta saha ile 4-5-1 dizilişine yoğunlaşacak olan kurt hocanın, defans hattında Mehmet Topal'ın yerine Serdar Aziz'e şans vereceği, sakatlıktan yeni kurtulan ve maç temposunu yitiren Gökhan Gönül'ün yerine ise Kaan Ayhan'ı oynatacağı ön görülüyor.
 

Lucescu cezalı

A Milli Takımımızda Teknik Direktr Mircea Lucescu FIFA'dan aldığı 1 maçlık cezası nedeniyle yedek kulübesinde olmayacak. Yardımcısı Tayfur Havutçu saha kenarında olacak. Türkiye'nin deplesmanda Ukranya'ya 2-0 mağlup olduğu maçta hakeme soyunma odası koridoru önünde telefondan  pozisyonları göstermesi nedeni ile ceza almıştı.

Muhtemel 11

A Milli Takımımızın İzlanda karşısında şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan BABACAN 

Kaan AYHAN- Serdar AZİZ- Çağlar SÖĞÜNCÜ- Caner ERKİN

Nuri ŞAHİN- Mehmet TOPAL- Oğuzhan ÖZYAKUP- Arda TURAN- Cenk TOSUN

Burak YILMAZ

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 21.45'te başlayacak kritik mücadele TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Szymon Marciniak maçta düdük çalacak.

Editör: TE Bilisim