Kendi Okulunun Öğrencilerinin iki dalda şampiyon olması tesadüf değildir

Kadir Cihan Karagözlü Ortaokulu Müdürü Harun Can gerek kendisi gerekse de beden eğitimi öğretmenlerine verdiği taktiklerle 2017-2018 Öğretim yılı Futbol Küçük Erkekler kategorisinde okul takımı ve yine 2017-2018 Öğretim Yılı Futbol Yıldız Erkek okul takımı İstanbul Şampiyonu oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Okul Müdürü Harun Can Şampiyonluk ile alakalı şunları söyledi

"Sporun grup halinde yapılan branşlarında başarılı olmak için bütün oyuncuların aynı hedefe inanması ile olur. Biz de okul takımı olarak hep beraber şampiyon olacağımıza inandık. Bu başarı tek bir kişiye mal edilemez. Güzel bir futbol sergileyen öğrencilerimizin, onların okul dışında antreman yapmasına imkan sunan velilerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimiz başta olmak üzere futbolcularımızın güzel bir sonuç almasına katkı veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Her alanda olduğu gibi futbol alanında da başarılı olmak için çok antreman yapmak gerekir. Bizde gece gündüz demeden antrenman taptık ve emeklerimizin karşılığı iki dalda İstanbul şampiyonu olarak aldık. İnşallah bu başarı öğrencilerimizin daha da iyi performans göstermesine neden olur temennisi ile başarımızda emeği olan herkese kendim ve okulum adına teşekkür ederim şeklinde konuştu".

Okul Müdürü Harun Can sözlerine şu şekilde devam ettiİstanbul Şampiyonu olan her iki takımımız gelecek hafta içinde Okullar arası Türkiye şampiyonasında İstanbul’u temsil edecekler. Her iki takımızın da iyi bir derece elde edeceklerine inanıyorum" dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim