Türk ve yabancı öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirdiğimiz Speaking Club “Konuşma Kulübü” aktivitelerimizde, her hafta farklı hedef kelime guruplarını ve cümle yapılarını eğlenceli oyunlarla öğreniyoruz.

İngilizce Konuşma Kulübü “Speaking Club” aktivitelerimizde öğrencilerimiz Türk ve yabancı öğretmenleri eşliğinde eğlenerek İngilizce öğreniyor; kelime bilgilerini ve konuşma becerilerini geliştiriyorlar.
Öğrencilerimiz İngilizceyi kullanma ve konuşma becerileri konusunda özgüven kazanıyorlar.
Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen KET sınavlarına hazırlanıyorlar.

AKILLI ÇOCUK PROGRAMI

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimize yönelik başlattığımız hafta sonu programımızda Mental Aritmetik - Akıllı Hafıza Teknikleri - Speed Stacks Eğitimleri veriyoruz.Mental Aritmetik; bilgisayar, hesap makinesi, kağıt, kalem gibi hiç bir araç kullanmaksızın, yalnızca insan zihninin gücü ile yapılan aritmetik hesaplama yöntemidir.Abaküsle yapılan çalışmalar sonucu, zihinsel gelişimleri en üst seviyeye ulaşan çocuklarımız, var olan ancak atıl durumdaki gizli zekâ kapasitelerini harekete geçiriyorlar.

ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ
Bu sistemdeki amacımız öğrencilerimizin tüm derslerden düzenli olarak soru çözmelerini sağlamaktır. Her branş öğretmeni sınıflar bazında soru kotaları belirler. Öğrenciler de her hafta düzenli olarak çözdükleri soruları ilgili branş öğretmenlerine kontrol ettirirler. Öğretmenler kontrol ettikleri soru sayılarını oluşturulan çizelgede ilgili öğrenciler için girerler. Her hafta öğrencilerin çözdükleri soru sayısını gösteren çizelge panolara asarak ilan ediyor ve ayın birincisini ödüllendiriyoruz.

SBS-YGS-LYS ÇALIŞMALARI

Özel Koza İlkokulu’nda SBS çalışmaları 2. sınıftan itibaren başlamaktadır. İlkokul öğrencileri yıl boyunca 6 deneme olacak, ortaokulda ise bu deneme sayıları en az 9 olacaktır.Özel Koza Anadolu Lisesi’nde ise 9., 10. ve 11. sınıflarda 6 YGS deneme sınavı olacaklardır. 12. sınıf öğrencilerimize ise en az 12 YGS, 4 LYS denemesi olacaklardır.Denemelerimiz Türkiye çapında olduğundan öğrencilerimizin durumunu daha net görebilmekteyiz.

KULÜPLERİMİZ

Çoğu zaman ulaşılması en zor kişilerin bile ulaşılır hale geldiğini öğrenci kulüplerinin çalışmalarında görebiliriz. Farklı ilgi alanlarında oluşturulan öğrenci kulüplerinde öğrenciler, ortak karar almayı, ortak hareket etmeyi, kısacası işbirliğini tam anlamıyla kavrıyor, kendilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştiriyorlar. 
Editör: TE Bilisim