MURAT AYDIN'dan ÖZÜRLÜLERE  DESTEK

Zeytinburnu Hasan Dogan  Spor Tesisleri'nde oynanan İstanbul Özürlülerspor-İzmir Altay Özürlülerspor  ampute futbol ligi 9. hafta maçında İstanbul Özürlüler Spor Kulubü 2-0 önde götürdügü maçı 3-2 kaybetti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN,Belediye Meclis Üyesi Abdülaziz ATALAN, Belediye  Basın Danışmanı İsmail Uluhan,Ordu Dernekler Onursal Başkanı Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ,İstanbul Özürlüler Spor kulubü Başkanı Ahmet  KORKMAZ,Genel Sekreter Ali KALKMAZ,KOZA KOLEJİ Ögrencileri,ALO AFİŞ  çalışanları ve Fenerbahçe Amigosu PAŞALI BİROL ile büyük bir taraftar grubu izledi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN maçın devre arasında yapıtığı konuşmada"Her zaman özürlülerin yanında olacaklarını  ve fırsat buldukça da maçlarını izlemeye gelecegini ifade etti"

Koza Koleji Basın Danişmanı ve Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ  de yaptıgı konuşmada haftaya  istanbul Özürlüler spor kulubü nü desteklemek için Samsun deplasmanına  gideceklerini söyledi.

İstanbul Özürlüler takımından İlyas'ın kırmızı kartla oyun dışı kaldıgı maç sonrası taraftarlar galip gelen İzmir-Altay Özürlüler Spor Takımını uzun süre alkışladı

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim