Futbolda şike iddialarıyla ilgili pazar günü gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, anjiyo olmak için yattığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’nde kendisini ziyarete gelen yakın çevresine bomba gibi açıklamalar yaptı.

İki gün hastanede kalan Yıldırım’ın “Gördüğüm kadarıyla ihale benim üzerime kaldı. Beni gözden çıkarmışlar anlaşılan! Beni harcamak istiyorlar, her şeyi benim üzerime yakıyorlar, ama konuşursam herkes yanar...” dediği iddia ediliyor.

Yıldırım’ın ‘Konuşurum’ resti çekmesinde, basında geniş yer tutan iddiaların ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da tavrının önemli bir etken olduğu öne sürülüyor.
Yıldırım’ın dün bir gazetede gözaltındayken çekilmiş ‘fiş’ fotoğrafının yayımlanmasına çok içerlediği de gelen bilgiler arasında..

Şike iddiaları nedeniyle gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hastanede ziyaretine gelen yakınlarına “İhale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar” dediği öğrenildi.

Şike soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım burada anjiyo oldu.

Tansiyon ve şeker hastası olan Aziz Yıldırım, iki gün hastanede kontrol altında tutuldu.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, daha sonra yeniden Emniyet’e götürüldü. Yıldırım, buradaki sorgusunda susma hakkını kullandı.

Radikal gazetesinin haberine göre; Emniyet’te susan Yıldırım hastanede ziyaretine gelen yakınlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Gördüğüm kadarıyla ihale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar” dedi.

Konuşursam’ resti çeken ancak dün yeniden geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ‘susma hakkı’nı kullanan Yıldırım’ın soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk’e vereceği ifade büyük önem taşıyor. Yıldırım, ya hakkındaki iddiaları reddedecek ya da kabul edip konuşma yoluna gidecek. Basında çıkan iddialara bakılırsa Yıldırım’ın işi zor! Her ne kadar Yıldırım bu haberlere çok kızmış olsa da teknik takip sonuçları ve deliller, savcının elini güçlendiriyor.
Editör: TE Bilisim