, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 'ı konuk edeceği maçta 'da saha içinde ve de muhteşem bir şölene imza atmak istiyor. Yeni mabedinde oynadığı 5 lig maçında 5 galibiyet alan siyah-beyazlılar, Arena'daki ilk sinde ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek hem rakibiyle arasındaki puan farkını açmak, hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev mücadelesi öncesinde moral bulmayı hedefliyor.. 

MAÇ BAŞI 3.4 GOL

lar, Vodafone Arena Stadı'nda oynadığı beş lig maçında da bol gol buldu. Beşiktaş beş lig maçında toplam 17 gol atarken (her maç üç ve üzeri gol attı) kalesinde 5 gol gördü. Beşiktaş geçen sezon Vodafone Arena'da Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0 ve Osmanlıspor'u 3-1 yenmişti. Bu sezon da sahasında Alanyaspor'u 4-1 ve Karabükspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların bu maçlardaki gollerini Cenk (4), Gomez (4), Oğuzhan (3), Marcelo (2), Quaresma, Delgado, Olcay ve Ömer kaydetti. Beşiktaş ile Galatasaray, Dolmabahçe'de en son 26 Ağustos 2012 tarihinde karşılaşmış ve karşılaşma 3-3 bitmişti.

TRİBÜNDE ŞOV VAR

BEŞİKTAŞ'ın bu akşam konuk edeceği ezeli rakibi Galatasaray karşısında en büyük avantajı, hiç kuşkusuz taraftarı olacak. Takımlarını iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayan siyah-beyazlılar, derbide de tribünde şov yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 40 bine yakın Beşiktaş taraftarlarının Arena'yı tıka basa doldurması ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesi bekleniyor. Taraftarların ayrıca zorlu derbi öncesinde pankart ve tezahüratlarla tribünde görsel bir şova hazırlandığı öğrenildi.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Kara Kartal'ı tribünde destekleyecek olanlar sadece taraftarlarla sınırı değil. Beşiktaş formasını giymiş olan ve camianın sevgilisi haline gelen isim-ler de G.Saray derbisini tribünden izleyecek. Bu isimlerden biri Pascal Nouma, diğeri ise Demba Ba olacak. Adlarına besteler yapılan Fransız yıl-dız nouma ile Senegalli forvet Demba Ba'nın, Beşiktaş'ı desteklemek için taraftarlarla birlikte karşılaşmayı izleyecekleri belirtildi. İki siyahi yıldız için Vodafone Arena'da özel bir karşılaşma hazırlandığı belirtildi.

.
Editör: TE Bilisim