İstanbul Sinopspor'un 34.kuruluş yıldönümü kutlamaları klüp başkanı Ramazan  AŞÇI 'nın konuşmasıyla başladı . AŞÇI '' spor 'un gençler üzerindeki olumlu etkilerinden bahsedip ,İstanbul Sinopspor'un kuluşundan bu yana gelişim ve değişim süreci ile alakalı katılımcılara bilgi verdi. 
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Emine Arslan

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla K.ÇEKMECE  BELEDİYE BAŞKANI AZİZ YENİAY,Çanakkale VALİSİ  Güngör Azim TUNA,Sinop VALİSİ DR. Cengiz AHMET kısaca K.ÇEKMECE 'DE Sinoplu hemşerilerin dayanışması ve sporun bu hususa katkılarından bahsettiler. K.ÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI Aziz YENİAY konuşmasının sonunda YENİ AÇILACAK ARENA 'nın müjdesinide verdi.
 
Misafirler arasında kentin etkin isimlerininde olduğu gözlerden kaçmadı .K.ÇEKMECE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI Temel KARADENİZ ,MHP.Küçükçekmece ilçe başkanı MESUT YILDIRIM  'ın yanısıra  bir çok davetli Sinopluluları bu önemli gününde yalnız bırakmadı.

Gecede mahalli sanatçılar ;  Habibe BOZKIR, Cemil KAYA, Harbi ENVER sahne alırken ,son olarak sahne alan FARUK K 'nın genç futbolcular ve misafirleri coşturması geceye damga vurdu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim