Soma faciasında yakınlarını kaybeden ailelere yardım için Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak maçın gelirleri ailelere verilecek.

Sezonun açılış derbisinde ağları önce sarsan tarafın kupayı kaldırma şansı çok yüksek... Fenerbahçe son 10 yıldaki 23 kapışmada 12 kez ilk golü atıp, 11 defa güldü. F.Bahçe, bir karşılaşmada öne geçip sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sarı lacivertliler hazırlık maçlarında duran toplarda çok etkiliydi. Galatasaray, 8 mücadelede birinci golü buldu ve bunların 5’ini kazandı. G.Saray, özel karşılaşmalarda rakiplerini hep ceza sahasından vurdu. Aslan, yine hazırlık kampı döneminde duran toplarda zaaflar yaşadı.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

SAAT: 20.30

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, M. Topal, Meireles, Alper (Emre), Kuyt, Sow, Emenike

Takım değeri: 134.4 milyon Euro

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Olcan, Selçuk, Melo, Yasin, Sneijder, Burak

Takım değeri: 162.9 milyon Euro

TÜM GELİR BAĞIŞLANACAK 

Türk sporunun iki dev çınarı, bu akşam belki de tarihlerindeki en anlamlı maça çıkacak. Futbolcular kazanılacak olan kupadan çok, 301 şehit madenci ve aileleri için ter dökecek. Karşılaşmadan elde edilecek tüm gelir de bu ailelere bağışlanacak. Maçlara akreditasyon yaptırarak giren medya mensupları da bu kez basın tribününe parayla girecek. Türkiye'yi yasa boğan facianın 105. gününde, hayatını kaybeden 301 işçi bir kez daha hüzünle anılacak.

Editör: TE Bilisim