Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü Salih Uçan'ın pasında 28. dakikada Ozan Tufan kaydetti. 

Fenerbahçe'de Fernandao'nun 74. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu Volkan Babacan kurtardı.


Bu sonucun ardından lider 
Medipol Başakşehir 39 puanla liderliğini sürdürürken Fenerbahçe puanını 35'e yükseltti.

SALİH UÇAN, BU SEZON İKİNCİ KEZ İLK 11'DE 

Dick Advocaat, genç futbolcu Salih Uçan'ı bu sezon ikinci kez bir 
lig maçında ilk 11'de görevlendirdi. Sezonun ilk haftasındaki Medipol Başakşehir müsabakasına ilk 11'de başlayan Salih, daha sonra süre aldığı 3 lig maçına sonradan dahil oldu. Salih, 16 hafta aradan sonra ilk kez bir lig maçına ilk 11'de başladı.

KJAER VE ALPER, 11'E DÖNDÜ

Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Kjaer ile Adanaspor maçında yedek kulübesinde oturan Alper Potuk,  ligde 1 hafta sonra ilk 11'deki yerini aldı. İki oyuncu da ligin 17. haftasındaki Adanaspor karşılaşmasında forma giyememişti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’DE 2 EKSİK

Abdullah Avcı'nın ekibinde bu 
maç öncesinde 2 eksik bulunuyor. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen İrfan Can Kahveci kart cezası, Hakan Özmert ise sakatlığı nedeniyle zorlu deplasmanda takımdaki yerlerini alamayacak. 

EMRE BELÖZOĞLU’NUN 300. LİG MAÇI

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile yapacakları mücadelede forma giymesi halinde 
Süper Lig kariyerindeki 300. maçına çıkacak. Türk futbolunun önemli isimlerinden 36 yaşındaki Emre, profesyonel kariyerinde Süper Lig'de, Galatasaray'da 102, Fenerbahçe'de 159 ve Medipol Başakşehir'de 38 olmak üzere 299 maçta görev yaptı. Emre, sarı-lacivertli takım karşısında forma giymesi durumunda 3. kez "dalya" diyecek.(Hürriyet)

Editör: TE Bilisim