Sarı-kırmızılıların mağlubiyeti, Hamza Hamzaoğlu'nun tercihleri ve yönetim hataları, maçın hemen ardından Derin Futbol adlı programda tartışıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Başkan Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu'na ateş püskürdü. Ahmet Çakar, genç çalıştırıcıya, 'Kompleksli' benzetmesinde bulundu.

İşte o sözler;

Eğer Ya Burak ya da Hamza gidecekse gitmesi gereken Hamza'dır. Daha ağır konuşmayayım. Defolup gitmesi gereken demiyorum. Çünkü bir teknik direktör olgun olacak, özgüvenli olacak. Ezik ve kompleksli olmayacak. Futbolcusuyla bu psikolojiye girmeyecek. Burak bana tuhaf davranıyor, ben de yuhalatayım... Esas suçlu da Dursun Özbek denen yönetim becerisi, otoritesi, iktidarı olmayandır. Şu anda iktidarsız ve otoritesiz bir yönetim var Galatasaray'da.

ÇAKAR : HAMZAOĞLU KOMPLEKSLİ BİR KİŞİLİK...

Faruk Süren'inden Abdurrahim Albayrak'ına Galatasaray'da herkes çok mutlu. İşte Galatasaray bu... Bu gece Hamza Hamzaoğlu'nun o beyefendi kişiliğin ne kadar kompleksli olduğunu gördüm. Hamza Hamzaoğlu 3 kupa almışken sen Burak'ın burnunu yere kazıyarak sürtemezsin. Burak ya o ya da ben diyebilir. Selçuk Burak belki Hamza Hamzaoğlu'nu yiyecek. Muslera tripler içinde, gitmek istiyor. Burak'ı çıkartmaya şark kurnazlığı denir. Galatasaray seyircisi çok akıllı. Ben Dursun Özbek'in yerinde olsan Hamza Hamzaoğlu'na kovuldun tebligatını yaparım
Editör: TE Bilisim