Projelerin belediyesi Zeytinburnu

Göreve geldiği 1999 yılından bu yana toplumsal içerikli ciddi projeleri ile çalışmaları ilçe sınırlarını çoktan aşan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Zeytinburnu’nda atletizimin gelişmesi adına bundan beş sene önce Beştelsiz Spor Kulübü ile hem Cumhuriyeti anmak hem de atletizime dikkat çekmek adına başlatmış olduğu çalışma her geçen yıl gelişerek  bu seviyeye geldi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın İstanbul Times Tv ye yaptığı açıklamada şunları söyledi” Cumhuriyetimizin 90.yılında güzel bir atmozferde ve güzel bir havada ilçe halkımızın da izleyici olarak izlediği cumhuriyet koşumuzun ilkini bundan beş sene önce başatmış idik. Başkan Aydın bu yarışmada en önemli özelliğin ödüllerin yüksek ve madalyanın gerçek oluşudur. Bu dünyada ilktir. Bu sene ki yarışmanın ayrı bir önemi daha var üç gün sonra Marmaray açılacak ve Kazlıçeşme istasyonu ile halkımız çok rahat bir şekilde Üsküdar’a ulaşacaktır dedi.

Beştelesiz Spor Kulübü başkanı Naci Sert’de yaptığı kısa konuşmada takım olarak hem yurt içinde hem de yurt dalında ciddi dereceler aldıklarını ifade ederek Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın bundan payı çoktur kendisine teşekkür ederim dedi.

Kendisi de sporcu olan Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak,Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Beştelsiz Spor kulübü başkan yardımcısı Turan Gençoğlu ve  sporcular başta olmak üzere çok sayıda kişi İstanbul Times Tv ve organizasyon ile alakalı bilgi verdi. Görüntüler çok yakında www.istanbultimes.tv de olacak

Koşu sonrası dereceye giren sporcuların ödülleri Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılan tören ile verildi.

İşte derece alan sporcular :

Erkekler Genel Klasman :

Youssef Kamali (Fas)

Mosses Too  (Kenya)

Bekir Karayel (Türkiye )

Kadınlar Genel Klasman

Senem Çağan (Türkiye)

Burcu Büyükbezgin

Bahar Doğan

80+ yaş  Osman Yavuz (84 Yaş)

Sefder Kartoğlu (86 Yaş)

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

  

Editör: TE Bilisim