Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, siyah beyazlı takımın antrenmanının ardından basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, transferden takımının değerlendirmesine gündemle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Biliç, ofansif olarak takımın perfornmansından memnun olduklarını ifade ederken, transferde önceliklerinin defans ile defansif orta saha oyuncuları olduğunu dile getirdi. 

Hırvat teknik adam, sağ bek konusunda 3 aday üzerinde durduklarını ancak kendisi için öncelikli ismin Portekizli Ivo Pinto olduğunu söyledi. Biliç, "Pinto istediğim oyuncu ve onun için pazarlık yapılmasını istedim. Bu pazarlığı yapacak olan da yönetim. 3 isim var gündemimizde, Martin LinnesIvo Pinto ve Pavelm Kaderabek. Hangisi uygun olursa ve hangisi için şartlar oluşursa oyunu alırız. İki iyi oyuncu bize büyük katkı sağlar, belki üç de olabilir" dedi. 

Sivassporlu Cicinho konusunun gündeme getirilmesiyle ilgili ise Hırvat teknik adam, "Cicinho iyi oyuncu, bu kadar yorum yapabilirim" değerlendirmesi yapmakla yetindi. 

Önlerinde yoğun bir maç trafiği olduğuna değinen Biliç, "6 haftada 13 maç oynayacağız. Oyuncularım bu duruma alışık değil. Bu yoğun periyodu güzel ve iyi sonuçlarla atlatmamız lazım" diye konuştu. 

Biliç, Kasımpaşa maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak olmalarınının iyi ve sevindirici bir gelişme olduğunu belirtirken, Istanbul kulübü olduklarını ve maçlarını bu şehirde oynamaları gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim