Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'inBenfica beraberliği sonrası başkan ve yöneticilerin tebriklerine oldukça soğukkanlı ve gerçekçi cevaplar verdiği öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladıklarını ancak henüz yolun başında olduklarını belirten tecrübeli hocanın, "Gruptan çıkmak istiyorsak, daha iyi oynamalıyız, top kontrolünü daha fazla elimizde tutmalı, daha az hata yapıp bulduğumuz pozisyonları daha fazla gole çevirmeliyiz" dediği belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in grupta yer alan diğer takımlar Napoli veDinamo Kiev'in de çok güçlü olduğunu dile getirip "Bizim takım olarak daha fazla çalışmaya, daha tempolu oynamaya ihtiyacımız var. Takıma kaliteli isimler katıldı. Onların adaptasyonu çok önemli. Bunlar zaman içinde aşılacak şeyler. Takım birlikte oynamaya alışmadan sıkıntıları çözemezsiniz. En az 1 ay süreye ihtiyacımız var. Bu süreçte, daha iyi olacağımıza, daha iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın performanslarını yükseltmesi gerekiyor. Bunu başardığımızda daha iyi ilerleyip, güzel sonuçlar alacağız. 6-7 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yoktuk. Bu başlangıç hem moral, hem de özgüven açısından çok iyi oldu. Neler yapabileceğimizi herkes gördü" ifadesini kullandığı bildirildi.
Editör: TE Bilisim