Arterus Spor Kulübü Başkanı Yunus Çiftçi “takımımız ile gurur duydum” dedi

3 set oynanan maçın her üç setinde üstün bir maç çıkaran taraf Arterus takımı oldu. Rakibini 3-0 yenen Arterus Takımı Üç puan alan taraf oldu.

Maçı baştan sona eşi ile beraber izleyen Yunus Çiftçi Maç sonunda İstanbul Times Tv Mikrofnlarına şunları söyledi "Rakip takımda çok güzel oynadı. Kendileri iyi bir ekip. Ancak bizim takım her üç sette de üstün bir maç çıkarmasını bildi. Teknik heyetimizi ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutlarım” dedi.

Kulüp başkan yardımcısı Sinan Kurtoğlu ise şunları söyledi:

Takımımızı kutlarım çok güzel bir maç oldu. İnşallah bundan sonra daha güzel maçlar çıkaracağız ve puanlar alacağız dedi.

Arterus Takım kaptanı Elçin Çınar

İyi oynayan ekip bizdik. Emeğimizin karşılığını aldık. Güzel bir maç oldu. Bundan sonra da maçlarımızı alıp şampiyon olmak için oynayacağız dedi

Arterus Basın sözcüsü Yusuf Balay

“Kurum olarak Spor’a,Kültür’e ,sanata her zaman katkı sunduk ve sunmaya das devam edeceğiz. Bugün takımız muhteşem bir oyun çıkardı. Oyuncularımızı kendim ve kurumum adına tebrik ediyorum. İnşallah Bundan sonraki maçlarını bu şekil oynayarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim