Kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi Sporcu ve aileleri ile yemekli toplantı ile başarıyı kutladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde bir araya gelen sporcular, aileleri ve kulübün yetkilileri başarıyı güzel mesajlarla kutladı.
 

Kulübün Yönetim Kurulu başkanı Eğitimci Yunus Çiftçi Şunları söyledi: “ Ben 21 yıllık eğitimciyim.

Bu sürenin büyük çoğunluğu Esenlerde geçti. İlk Bana bir bayan voleybol takımının kurulması için teklif gelince hele hele bu Esenler gibi sportif aktivitelerin olmadığı bir yerde olunca ve bahse konu takımın da bayan voleybol takımı olması beni çok düşündürdü.

Eğitimde elde ettiğimiz başarıların burada yapılacak bir yanlış ile zarar göreceğini de düşündüm. Ama Kulübün genel sekreteri Ömer Çakır ve antrenörümüz Yusuf Yavuzarslan’ın ısrarlı ve inançlı tutumları beni bu düşünceye olumlu cevap vereye sevk etti.

Bugün elde ettiğimiz başarıda doğru bir karar verdiğimizi görmek beni mutlu etti. Sporcularımızı başarılarından dolayı kutlarım. Ailelerine de teşekkür ederim dedi.
 

Kulübün başkan yardımcısı Sinan Kurtoğlu ise ilk maçlarda çok eksiklerim vardı ama şu an hangi sporcumuzun ne kadar performansı var onu bile biliyorum.

Kaptanımız Elçin Çınar güzel başarılara imza attı. Ama şu an biraz performansı düşük inşallah 2.yarı da daha da güzel olacak dedi.
Takıp kaptanı Elçin Çınar ise kendilerine destek olan kulüp başkanına, ,idarecilerine ve teknik heyete teşekkür etti.

Takımın basın sözcüsü Yusuf Balay ise şunları söyledi ‘’Bu spor kulübü bizim profesyonel iş yaşantımıza ayrı bir heyecan getirdi. Mücadeleyi, inancı, gayreti bu atmosferde de yaşamış olduk.

Takımda ki her bir arkadaşımız işini ve görevi çok iyi biliyor ve icra ediyor. Bu kararlılıkla devam eden bir takım için şampiyonluk kaçınılmazdır.


Büyük başarılar motivasyon gerektirir. Başkanımız Yunus Çiftçi ve değerli yönetim kurulu bu motivasyonu fazlasıyla sağlıyorlar. Ellerinden gelen tüm desteği verdikleri gibi şehir dışı deplasman maçları dahil hepsine eşlik ediyorlar.

Bu yönüyle bu kadar inanmış insanın şampiyonluğu görmesi dileğiyle, antrenörlerimize ve oyuncularımıza başarılar diliyorum.’’

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim