Savaşta yaralanıp engelli hale gelen Filistinli Sporcular geceye damga vurdu

İBB  Topkapı 1453 sosyal tesislerinde bir araya gelen 1.200 dolayında ki amatör spor kulübü idarecisine hitaben bir çok siyasi konuştu.  İlk Konuşmayı Ak Parti İstanbul İl başkanlığı sosyal işler birim başkanlığı spor komisyonu başkanı Serhat Karadağ davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi
 
Ak Parti İstanbul Sosyal İşlerden sorumlu il başkan yardımcısı Habibe Çiftçi'de İl başkanı Selim Temurci ve İBB başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş başta olmak üzere spor'a destek ve katkı yapan herekse teşekkür etti

İstanbul Amatör Kulüpler Birliği Başkanı
Ali Düşmez' de protokolü selamlama konuşması yaparak spora katkı yapan herkese teşekkür etti.

İBB Spor kulübü eski başkanı ve şu an Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı'da bir konuşma yaparak İBB başkanı Topbaş'a spor'a yaptığı destek için teşekkür etti.

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Baykan'da eski spor il müdürü ünvanı ile spor ile alakalı uzun bir sunum yaptı

İBB Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş ;"Spor bizim için olmazsa olmaz"

İBB
  Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş ise şunları söyledi "Daha Beyoğlu Belediye başkanı olduğum dönemde her yaz ilçede 1.000 tane öğrenciyi spora başlatırdık. O evlatlarımız formalarını ve spor ayakkabılarını giyince kendilerini Maradona sanıyorlardı. Bazen verdiğimiz formayı 3 sene sonra sokaklarda görmek de mümkün oluyordu. İşte o gün ilçede yaptığımız spor yatırımları ile Kasımpaşa spor doğdu. İBB olarak dünyanın en büyük amatör spor kulübü bizim büyemizde diyen Topbaş spor'a ciddi destekler verdikerinin altını çizdi. Gelecek süreçte İstanbul'daki amatör spor kulüplerine 5 milyon liralık bir destek yapacaklarının da müjdesini verdi.

Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr. Selim Temurci

Dr.Selim Temurci,7 Haziran 2015'de herkesten istikrar için destek istedi. Temurci 13 yıllık Ak Parti iktidarında yapılmayan bir çok şeyi yaptıklarını söyledi. Yeni dönemde de eksiklilerni tamalayacaklarını ifade den Temurci 7 Haziran 2015 de sandıklarda 10. kez daha da güçlü çıkacağımız bir seçim hayalimiz var diyen il başkanı Dr. Selim Temurci partilerine destek veren herkes   teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim