Siyonizm kısa açıklaması; tek dünya devletine dönüşene kadar bütün insanlığa bela olmaya devam edecek yapının oluşması ve kendi dünya iktidarını sağlayana kadar her yol mubahtır anlayışı ile bütün ulus yapıları kedinin fare ile oynaması gibi 100 plan hazırlayıp 101`inci oyunu sahaya süren insan düşmanlarıdır. Kendilerinden olmayan bütün insanlığı “GOİM” (İNSANSI HAYVANLAR – KÖLELER) olarak görmektedirler. Kendilerini sevmeyenlere anti- seminist damgası yapıştırarak kendilerini her zaman korumuşlardır. Ben de onların bu yaptıklarına ANTİ – İNSANİST (KENDİNDEN OLMAYANLARI İNSAN GÖRMEYEN HAYVANSI KÖLELER) olarak görmelerini kabul etmiyorum.

Dünyada ve Türkiye`de iki farklı grup – etnisite – ırk – dini yönden güçlendirerek karşı karşıya getirerek bir kıvılcım ile BÖL – PARÇALA – YÖNET veya YOK ET oyunlarını sol – sağ – din üzerinden, ırk üzerinden her zaman uygulamıştır.

Bugün dinimizi İslam`ı bir terör ve kafa kesen olarak gösteren veya o grupları oluşturanlar kendileridir. Türkiye`de ise İslam veya dini ağırlıklı bir iktidarı başa getirip, İSLAM`ı itibarsızlaştırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını rahmetli NECMETTİN ERBAKAN kısaca mecliste rahmetli AYTUNÇ ALTINDAL`a özetlemişti.

Necmettin ERBAKAN – Birden önümüzü açmışlardı. Bizi iktidara götürüyorlar. Yahu bunlar bizi görmeyen, zorlayanlar şimdi iktidar yapıyorlar…

Aytunç ALTINDAL ise bunda ne var ki diyordu?

Erbakan hoca çok şey var. İktidar oluruz da muktedir olur muyuz onu bilmiyorum? Çünkü bizi iktidara getirip elimize yüzümüze bulaştırıp yıpratmaya çalışacaklarından bahsediyordu. Daha sonra ki süreçte dedikleri aynen oldu ve 28 Şubat ile kenara itilirken yerine öğrencilerini sahaya sürüp 25 yıldır TÜRK SİYASET tarihinde kendilerine hizmet ettirirken İSLAM`ı yozlaştırdılar – itibarsızlaştırdılar…

40-50 yıldır sağcı ve MUHAFAZAKÂR yönetimler bizi yönettiler. Şimdi SOSYALİZM – KOMİNİZM Solu parlatma ve cilalama dönemine girdiler. Sağ olmadı, kapitalizm olmadı sol verelim, kominizim verelim. Fakat ne hikmetse Mustafa Kemal ATATÜRK`ün devrimleri, ilkeleri, öz Türk`ün kurmuş olduğu 1923 – 1938 yılları arasındaki denk bütçeli, karma ekonomi, öz milli sermaye, tam bağımsızlık, kendi eğitim sistemi ile hareket edilmez oldu.

Gelelim bugüne 31 Mart 2019 bir seçimle geçirdik. Akp`ye yardım eden sistem şimdi tersine döndü.

Yanlışa yüz vermişler,

Kendini doğru zannetmiş.

Eğriye düz dersen,

Gelir bir gün bir yerine girer…

Şimdi SOSYALİZM, KOMÜNİZİM ZAMANI solu parlatma cilalama dönemi…

Fakat Mustafa Kemal Atatürk 1923-1938 yılları döneminde ne solcu ne de sağcı olmuştur. Ucu dışarıda olan bir yapıyı hiçbir zaman yeğlememiştir. Tam tersine halkçı, milli devrimci bir ruhla bu topraklarda yaşayan herkesi kucaklayan, özünü ve geçmişini unutmadan TÜRKLÜĞÜN ne olduğunu anlatan ve uygulamada başarılı olarak tarihe altın harflerle yazmıştır, örnek olmuştur.

Şimdi kazandım, başarılı oldum diyenler fabrika ayarlarına dönmedikleri takdirde SİYONİZMİN 101. OYUNUNA gelirse işte o zaman AKP`yi kuran Siyonist yapının oyununa gelmekle birlikte AKP`in bıraktığı yerden TÜRKİYE`yi uçuruma götürür vesselam…

Ne demek istediğimi Hz. İmam Hüseyin (a.s) duası ile anlatmaya çalışayım.

“Allah`ım dedem Muhammed`in dinini Müslüman geçinenlerden koru. Çünkü gün gelecek din onların yaşantıları değil, geçim kaynakları olacaktır.”

Kıssadan hisse; eğer bizler Türkiye Cumhuriyeti`ni kuran Mustafa Kemal ATATÜRK`ün devrimlerine, ilkelerine sahip çıkmazsak, artı ATATÜRK gibi düşündüğünü söylerken CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ bir müze yapmayı düşünenleri, siyaset meydanından çıkarmayı düşünenlerden ve içimizdeki hainlerden koru derim. Çünkü gün gelecek cumhuriyet kazanımlarını yaşantısı yapmaktan çıkarıp geçim kaynağı haline getirenlerden koru derim.

Bizler iki MUSTAFA`yı seviyoruz. Birincisi resulümüz Hz. Muhammad Mustafa`yı,

ikincisi ise önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK`dır.

İkisi de gönüllerimizde, akıllarımızda birlik ve beraberlik içinde hem dinimizi hem de ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz.

Laiklik; bireyin inancının kendisini, ahlakı ve dürüstlüğü ise bütün toplumu kucaklayacak ve kurtaracağına inanıyoruz.

Siyonizm 101. Oyununa gelmeden mücadeleye kaldığımız yerden devam etmek istiyorsak;

ATATÜRK YOLUNDA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ. Sağa sola sapmadan milli devrimci, denk bütçe, karma ekonomik politikaları, milli eğitim ve kooperatifcilik ve sosyal fabrikalarla halkın kendi kendini yönettiği birliktelikte CUMHURİYET HALK PARTİSİ olmak zorundayız. Ucu dışarıda olan ve dışarıdan emir alan bir yapı TÜRKİYE`yi bugün nerelere getirdiği ortadadır.

Para alan emir alır.

Bunu söylemek gönül, akıl ve cesaret ister…

Serbest piyasa ekonomisini devam edeceklerini söylemek Siyonist sisteme biat etmeye göz kırpmaktır.

Sağ veya solcuyum demek ATATÜRK SİSTEMİNE – kendi ÖZ SİSTEMİNE karşı gelmektir.

Ucu dışarıda olan hiçbir sistemi Mustafa Kemal ATATÜRK KABUL ETMEMİŞ VE UYGULAMAMIŞTIR.

İncelemiş ve halkı için ne gerekiyorsa o günün şartlarında en iyisini uygulamıştır.

31 Mart 2019 tarihinde kazanan TÜRKİYE VATANDAŞLARI olsun…

DEMOKRASİ – CUMHURİYET OLSUN…

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE CENNET VATANIMIZA medeniyetlerin öncüsü yaparak ilelebet muzaffer kılalım…

Sevgi ve saygılarımla Siyonizmin 101. Oyununu –TÜRK İSLAM 101. OYUNU ile bozalım… hainliğin sınırı yoktur… ata mirası ulus oku çözüm içimizde…

İstanbul Times / Murat Akbaş / 4 Nisan 2019