400 kilşilik Salon ve fuaye defalarca doldu taştı

Genel başkan yardımcıları Cemil Çolak,Suat Pamukçu ve Erbakan Vakfı İstanbul il başkanı Hüseyin Terzi'nin divan üyesi olduğu ekibin riyasetinde yapılan temayül yoklamasına ilgi çok fazlaydı.

Kısa bir süre önce Dr.Fatih Erbakan'ın genel başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisine kurulduğu günden bu yana toplumun bir çok kesiminden ilgi ve alakanın olduğu gözden kaçmıyor.

Bu ilgi ve alakanın en önemli sebebi Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın bıraktığı temiz mirasın olduğu biliniyor.

Yeniden Refah Partisine ilgi ve alakanın olmanın sebeplerinden birisi de Dr.Fatih Erbakan'ın Yeniden büyük Türkiye, yaşabilir bir Türkiye önce ahlak ve maneviyat söylemlerinin halktan ciddi bir karşılık görmesine neden oluyor.

Temayül 'den sonra il başkanı atacak ibre Hüseyin Terzi'den yana

Binlerce partilin katıldığı temayül yoklamasında bir çok katılımcının Erbakan Vakfı İstanbul İl başkanı Hüseyin Terzi' ye oy vereceğini bir birlerine söylemeleri de Terzi'nin en çok oy alacak kişi olacağı yorumlarına temayül'ün yapıldığı salonda şahit olduk.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan zaman kaybetmeden 20 büyük şehire atama yapacak beklentisi hakim

Yeniden Refah Partisi (YRP)'nin 16 Aralık 2018'de Ankara yapacağı büyük buluşmadan önce bir çok il başkanlığını atayacağı beklenisi yüksek.

Erbakan ve kurucular kurulu üyeleri bütün hesaplarını yapılacak ilk genel seçimde iktidar olmak üzere yapıyorlar.

Tecrübeli siyasetçiler ekonomik göstergelerin iyi olmadığını,AK Parti'nin Ankara ve İstanbul'u kaybetmesi halinde 2019 yılının Kasım ayında bir erken genl seçimin olabilme senaryolarını konuşan kesimlerin varlığını bilen YRP. yöneticileri Türkiye'nin yeni bir partiye ihtiyaç duydukları bir zamanda yola çıktıklarının farkındalar.

Yapılacak ilk genel seçimde YRP'nin bizde varız diyeceği bilinen bir geçektir.

Parti yönetcileri halkın istek ve beklentileri doğultusunda Milli Görüşün ikinci 40 yılını iktidar ile taçlandırmak adına çalışmaya başladılar.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim