CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İnteraktif Sistemle Partililerle Görüştü

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNTERAKTİF BULUŞMA

CHP, 2011 seçimleri hazırlık çalışmaları kapsamına teknolojiyi de aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’in talimatıyla CHP İstanbul İl Başkanlığı Teknoloji ve Bilişim Yönetimi’nden Başak Aslan, Sinan Önalan ve Serdar Pekmezci’nin geliştirdiği İnteraktif Video Konferans ve Görüşme Sistemi’ni kullanarak partililerle buluştu.

Nurettin KOÇ / İstanbul Times Gazetesi/ Sarıyer İlçe Temsilcisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi partiler arasında ilk kez CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ve aynı anda tüm ilçe örgütleriyle bağlantı kurulmasını sağlayan ve örgüt çalışmalarını takip etme olanağı sunan İnteraktif Video Konferans ve Görüşme Sistemi’ni kullanarak, partililerle görüştü. İnteraktif Video Konferans ve Görüşme Sistemi’ni kullanarak, İstanbul’da CHP Sarıyer İlçe Örgütü’nün düzenlediği örgüt toplantısına Ankara’da CHP Genel Merkezi’nden katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek de eşlik etti.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Halim Serdar Sarıoğlu, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri’nin ve çok sayıda partilinin katıldığı interaktif örgüt toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu, İlçe Başkanı Sarıoğlu ve partililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Merkezi ile canlı bağlantının kurulduğu Sarıyer’deki toplantı salonunda coşkulu alkışlarla karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, interaktif görüşmenin ardından partililere başarılar dileyerek vedalaştı.

CHP’nin Kılcal Damar Örgütlenmesi doğrultusunda başlattığı çalışmalardan biri olan interaktif video konferans ve görüşme sistemi ile CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan aynı anda tüm ilçelerle canlı görüşme olanağı bulunuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun beğenisini kazanan sistem, kısa süre içerisinde İstanbul’daki tüm CHP ilçe örgütlerinde, ilçe toplantılarında ve sandık başı sorumlularının eğitimi gibi her türlü toplantı ve eğitim çalışmalarında kullanılacak.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim