Tanıtım Ve Medya’dan sorumlu Birim Başkanı ve ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya gazetemize şunları söyledi

Kısa bir süre önce atandığım Tanıtım ve Medya birim başkanlığımın ilgi alanında olan  basın mensupları ile iletişimde olmak ve kendileri ile tanışmanın yararlı olacağına inandığım için İlçe başkanım Sayın Bahattin Ünver’den izin isteyerek bu toplantıyı yaptım. Bence verimli ve güzel oldu.Bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Ünver son gelişmeleri özetleyerek basın mensuplarına Ak Parti’nin yaşanan süreci nasıl değerlendirdiğini anlattı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver önce Zeytinburnu ile alakalı güzel bir özet yaparak 30 Mart  2014 yılında yapılacak olan seçim ile alakalı yaptıkları ve yapacakları çalışmaları ana başlıklar haklinde özetledi. İlçe başkanı Ünver daha sonrada son günlerde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların hükümet tarafından fark edildiğini ve halkın desteği ile gerekli önlemlerin alındığını ifade ederek oyunun çok büyük olduğunu söyledi.

Bir basın mensubunun sizce CHP Zeytinburnu’nda kiminle seçime gidecek sorusuna Bahattin Ünver ne dedi ?

Öncelikle bu sorunun cevabını CHP yöneticileri daha iyi verir ama mutlaka benden bir cevap almak isterseniz de sorunuzu karşılıksız bırakmamak adına CHP’nin sayın Mustafa Fazlıoğlu ile seçime gireceğini düşünmüyorum.

Bir tahminde bulunmak isterseniz 37 olan meclis üyesinden kaç tanesi Ak Parti’nin olur

Bakınız MHP.nin adayı 12 yıllık ilçe başkanı olan Av.Fethi Ahmet Alparslan oldu.MHP kendi oyunu koruyacak.CHP de 2009’da aldığı oyu alamayacak. Ak Parti olarak hedefimiz 37 olan Belediye meclis üyeliğinin en az 30’unu almak yönünde.

Diğer  basın mensuplarının her türlü sorularına cevap veren Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver inşallah bundan sonra daha sık sık bir araya geliriz dedi.

Haberin video görüntüsü az sonra www.istanbultimes.tv

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim