Çelik; Belediye Bizde Olsa Basın yayın Bütçesinin Bir Kısmında Basın'ı yararlandırabilirdik...

Yemekli istişare toplantısında yaptığı konuşma ile basın'a çok önem verdiklerini ifade eden TP Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik basın sesimizi seçmene duyuracak önemli bir güçtür dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Türkiye Partisi Zeytinburnu kadın kolları başkanının işletmesini yaptığı merhaba restoran'ta verilen öğle yemeğinde basın mensupları ve TP.yöneticileri bir çok konuyu enine boyuna konuşma imkanı buldular.

Basın mensupları sorunlarını anlatırken en önemli problemin hiç muhabirleri olmayan ve tanınmayan bir çok ilan gazetesinin resmi ilan alabiliyorken kendileri gerçek manada gazetecilik yaptıkları halde  resmi ilanlardan pay alamadıklarını ileri sürerek bir çok yerel gazetenin yaşamlarını devam ettirmekte zorlandıklarını ifade ettiler. 

Verimli Geçen Bir Toplantıydı

TP.yönetcileri ve basın mensupları yaptıkları konuşmalarda bu toplantının ik olduğunu ama gelecekte sık sık toplanarak ilçe andına yapılabilecek çalışmaları birlikte ele almak üzere fikir birliğine vardılar.

Kimler Katışmıştı ?

Türkiye Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik ,İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Genel Koordinatör Ferdi Türk,Aktüel Gazete imtiyaz sahibi Osman İslam,Zeytinburnu Haber Gazetesi yazı işleri müdürü Taylan Demirlleli,Kent Yaşam Gazetesi muhabiri,Yeni Flash gazetesi temsilcisi Ayhan Pınar ve ulusal medya temsilcileri toplantıya katılarak TP.ye güç kattılar.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim