Dr.Reşide Yüksel'in azmi ve mücadelesi herkese duygu dolu anlar yaşattı

İlkokul,ortaokul ve Liseyi Zeytinburnu ilçesinde okuduğunu daha sonra Türkistanlılar içinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazann ilk kişi olduğunu, Zeytinburnu ilçesinde çamurlu ayakkabılar ile Tıp fakültesine gittiğini, zor şartlar,altında bir yaşamları olmasına rağmen tıp fakültesine bitirip sağlık bakanlığı bünyesinde yıllarca halka sağlık hizmeti sunduğunu söyledi.

Dr.Reşide Yüksel daha sonra Ak Parti için yurt içi ve yurt dışı bir çok çalışmayı başarı ile yaptığını ifade ederek kendisini yalnız bırakmayan ve listesinde meclis üyesi adayı olarak açıklayan Belediye başkan adayları Av.Ömer Arısoy'a ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta'ya teşekkür etti.

Daha sonra Atatürk Kültür Merkezi Müdürü Ömer Arısoy ile beraber çalıştıklarını Arısoy'un dertleri ile dertlendiğini ifade ederek Zeytinburnu için doğru ve iyi bir tercih olduğunu ifade ederek başarılar diledi.

İlçe başkanı A.Selami Delibalta konuşmasında gecenin organizesinde emeği olan meclis üyesi adayları Dr.Reşide Yüksel'e teşşekkür etti.

Ömer Arısoy Zeytinburnu halkına sizlerin destekleri ile hizmet etmeye talibim dedi

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayı Av.Ömer Arısoy 31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Zeytinburnu halkının destekleri ile başkan seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında salonu hınca hınç dolduran Türkistanılar'a yapacağı çalışmaları anlattı.

Programın bitiminde Arısoy'a dombra ve Türkistan kaftanı hediye edildi.

Kaynak . İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim