Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Aralık ayı divan toplantısı Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı programda salonun içi ve dışı hınca hınç dolarken, çok sayıda partili de toplantıyı uzun süre ayakta takip etti.

SEVİM: BU SEÇİM 1994 SEÇİMLERİ GİBİ OLUR

Programın açılış konuşmasını Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim gerçekleştirdi. İstanbul’daki belediyelerin kötü yönetildiğini söyleyen Sevim, “3 ay gibi bir kısa süre sonra İstanbul için, ülkemizin için çok önemli bir seçim yaşayacağız. Adaylarımızla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul’umuza yakışan adaylarımızla bu seçimlerin galibi biz olacağız. Bu süreç devam ederken de adaylarımız belli olduktan sonra da kutuplaşmadan, kimseyle karşı karşıya gelmeden titizlikle yürütmeye devam edeceğiz. İnşaallah bu seçim Saadet Partimiz için 1994 seçimleri gibi olur” diye konuştu.

KARAMOLLAOĞLU: HERKESİN İTİBAR EDECEĞİ ADAYLAR BULACAĞIZ

Abdullah Sevim’den sonra kürsüye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geldi. Konuşmasında partililere seslenen Karamollaoğlu, “İstanbul’da 10 milyonu aşkın seçmen var. Biz bu seçmenlere ulaşmak, onları inandırmak zorundayız. İnsanlar baktığı yerde bizi görmeli ve ‘Yahu bu Saadet Partililer de her yerdeler’ demeliler. Atom gibi biz kritik kitleyi yakalayacağız ve patlayacağız. Seçmenimiz bu durumdan sadece Saadet Partisi’nin kurtaracağını bilmelidir. Bilmezlerse işimiz zor. Her birimiz çaba göstereceğiz, her birimiz çalışacağız. Biz bir yolunu bulmak ve insanlara anlatmak zorundayız. Birinci mesele kritik kitlenin oluşması ve kimsenin tereddüt etmeyeceği bir aday bulacağız” şeklinde konuştu.

Ayrıca Karamollaoğlu Anadolu’da “Allah’ın izniyle” seçimi kazanacak adayları olduğunu da dile getirdi.

Editör: TE Bilisim