Zeytinburnu dönüşürken mutlaka Süleyman Uluocak sürecin içinde olmalıdır görüşü hakim

Yayın grubu olarak toplantıya katılanlarla yapmış olduğumuz görüşmelerde ortak kanaat şu oldu. Mimar Süleyman Uluocak Zeytinburnu’nun dünü ve bugünün çok iyi biliyor. Kendisi aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Mimarlar ve Mühendisler Komite başkanı. Zeytinburnu ilçesi de kentsel dönüşüme girmesini gereken bir yer. Böyle bir ortamda Mimar Süleyman Uluocak’ın burada söz sahibi olması gerekir görüşünde birleştiiler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Mimar Süleyman Uluocak herkese teşekkür etti

Kahvaltılı toplantısına iştirak eden herkese teşekkür eden Uluocak şunları söyledi “Öncelikle hafta sonunuzu bize ayırıp kahvaltılı toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Aramızda çok değerli arkadaşlarımız var. Hepsinin Zeytinburnu ile alakalı söyleyecek sözleri var. Lakin şu an zaman müsait değil daha uygun zamanlı toplantılarımızda yaşadığımız yer olan Zeytinburnu’nu dair geniş geniş sohbet ederiz diyerek sözü Millet İttifakı adayı Dr. Adil Emecan’a verdi.

Dr. Adil Emecan Ben Zeytinburnu halkının ortak adayıyım dedi

Dr. Adil Emecan sahneye gelir gelmez Zeytinburnu için önemli bir isim olan Mimar Süleyman Uluocak’a bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim dedi.

Akabinde Zeytinburnu’na dair sorulan sorulara cevap verdi. Zeytinburnu ilçesinin dününü ve bugünün çok iyi bilen yüzlerce kişi Millet İttifakı adayı olarak Emecan’a başarı diledi.

Emecan evet her ne kadar resmi olarak CHP ve İyi Parti’nin oluşturduğu Millet ittifakının adayı isek de ben kendimi bütün Zeytinburnu halkının adayı olarak görüyorum. Biz kazanınca Zeytinburnu kazanacak. Çünkü AKP’nin tam 20 yıldır yönettiği Zeytinburnu’nun nasıl beton yığını olduğunu hepimiz görüyoruz dedi.

Sorular içinde kentsel dönüşüm, Trafik, İşsizlik çocuklara ,gençlere ve kadınlara yönelik ne tür çalışmalar yapılacağı ile alakalı oldu.

Emecan her soruya içtenlikle cevap erdi.

Toplantı sonunda Mimar Süleyman Uluocak, sahneye Dr. Adil Emecan’ı, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’ı, 2. Dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Hasan Yılmaz’ı, Şemlettin Loklar’ı , Ahmet Çelik’i, Kadem Emanet’i DP.Zeytinburnu ilçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu’nu sahneye davet etti. Sahneye gelen herkesin ellerini havaya kaldırması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Bir çok katılımcı Mimar Süleyman Uluocak’ın Dr. Adil Emecan listesinde yer alması millet ittifakı için çok büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim