Beş aylık bir ilçe belediyesi olmasına rağmen kısa sürede kadrosunu kurup çalışmalarına  başlayan Başakşehir  Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın yaptığı çalışmaları yeterince halka anlatamadığı ilçe sakinleri arasında yüksek sesle ifade ediliyor.

Sular vadisi Cıvıl Cıvıl  

Sultanahmetteki çalışmanın bir benzerini Sular vadisinde  oluşturan  Mevlüt Uysal ve ekibinin bu çalışması ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

İstanbul Times Gazetesi haber merkezinin 29.08.2009 tarihinde sular vadisindeki etknlikleri dolaşan halk ile yüz yüze yaptığı  görüşmelerde geceye damga vuran konuşmalar şu şekilde oldu.

Sirkecide esnaflık yapan ve 5.etapta ikamet eden Ahmet Aktan "öncelikle bir çok eksikliği olsada evimizin yanıbaşında olan vadi'de yapılan ramazan etkinliklerini çok olumlu buluyorum.Ancak seçimden bu yana beş ay gemesine rağmen Belediyenin etkin bir tanıtım atağına geçmediğini görüyorum" dedi.

Laleli'de Tekstil işi ile iştigal eden Cemal Koçkaya ise şunları söyledi."Ben 4.etapta ikamet ediyorum.Dün Bağcılarda bir akrbamıza iftara'a gittik.İftardan sonra çadır bölgesinde kurulan standları gazerken belediye'nin standında bir çok yayın organı vardı.Kendi yayın organları ile birlikte Belediye başkanı hakkında haber yapan gazete ve dergilerde dağıtılıyordu.Başakşehir Belediyesinin sular vadisindeki satandında sadece başkanın sporcularla çektiği iki resim dışında ne bir  gazete,ne bir dergi nede yeni ilçe ve yeni belediye başkanı ile alakalı tek bir yayın organının olmaması dikkatimi çekti "dedi.    

Başakşehir'in tanıtıma daha çok İhtiacı var

Gazteemize görüş beyan eden bir çok yurttaş ilçemiz istanbul'un en büyük yüzölçümüne sahip olan ilçelerinden birisidir dediler.Bunun için bu ilçenin in en çok ihtiyacı olan şey hiç şüphe yok ki tanıtımdır.Bir çok kişi Başakşehir'in nerede olduğunu bile bilmez oysa belediye bu işin üzerinde biraz dursa hem ilçe iyice tanıtabilir,hem de yeni başkan olan Mevlüt Uysal dediler. 

Tanıtım Materyalleri

Halk yaşadığı illçeyi ve kendilerini yöneten belediye başkanını daha yakından tanımak istediğinden. Belediyenin  standında gazete,dergi,broşür ve benzeri materyallerin kendilerine verilmesini istiyor.

Başkan Halkın Taleplerine Duyarsız Kalmamalı

Yılardır halk ile iç içe olan ve onlarca STK da başarılı hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın halkın bu yerinde taleplerine sessiz kalamayacağı fade edildi.

 

Editör: TE Bilisim