Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe kongresi 12 Ekim pazar günü coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi

Kemal Hayırlıoğlu görevini Kemal Yılmaz'a devretti.

Kongreye Saadet Partisi Genel İdare kurulu üyesi ve İstanbul eski il başkanı Sadrettin Karaduman,Genel idare kurulu üyesi ve İstanbul 2.Bölge teşkilatlanma başkanı Mustafa Kaya,il yönetim kurulu üyeleri Şükrü İpek,Mehmet Can Turan,Burhan Satır,Saadet Partisi eski ilçe başkanlarından İsmail Demirciler,Saadet Partisi Bahçelievler,Kağıthane,Gaziosmanpaşa ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,Fatih ilçe yönetim kurulu uyeleri,Mahalle Muhtarları,Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri,ve çok sayıda partili katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

İstiklal Marşı ile başlayan kongrede önceki ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu açılış konuşmasında 7 senelik ilçe başkanlığı dönemi boyunca çalıştığı arkadaşlarına teşekkür edip helallik istedi.

Daha sonra sırasıyla Gn.idare kurulu üyeleri Sadrettin Karaduman ve Mustafa Kaya gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak Türkiyemizin her geçen gün Milli Görüş iktidarından uzak kalmanın sıkıntısını yaşamakta olduğunu kaydettiler.Dış politika konusunda tarih yine Saadet Partisini haklı çıkardı dediler.

Daha sonra Yeni seçilen ilçe başkanı Kemal Yılmaz "Yeryüzünde zülüm ve gözyaşının her yeri kapladığı,vahşetin,işgalin,insan izzet ve onurunun ayaklar altına alındığı İslam coğrafyasının,insanlığın üzerinde karabulutların dolaştığı bir zamanda kongre yapıyor olmamız,bizim yapacağımız görevlerin,üstleneceğimiz misyonun ehemmiyetini kat kat arttırıyor.

İşte Suriye,ırak,Mısır,Libya,Arakan,Doğu Türkistan vee işte ülkemiz insanının hali..Güneudoğumuzda oynatılmaya çalışılan hain senaryo.

Daha özelde Zeytinburnu'muz adli ve anarşik vakalarla anılmaya başlandı.Çocuklarımız,gençlerimiz uyuşturucu vesair fuhşiyatla göz göre göre elden gidiyor.

Herşeyin maddeyle kıyaslandığı,değerlerimizin erozyona uğradığı,ucuz siyasetlerle siyasetin kirletildiği bir zamanda işimizin kolay olmadığını biliyoruz.Ama şunu da biliyoruz ki,Rabbimiz cc. vaadi gereği çalışana çalışmasının karşılığı vardır.Rabbimiz başarıyı da sebeplere bağlamıştır.Çalışacağız ve başaracağız inşallah.Müslümana ye'se düşmek yok.

Siz kardeşlerim,abilerim,hanım kardeşlerim ve gençlik teşkilatımız ile bu önümüzdeki dönemde bayrağı daha ileriye taşımanın gayretinde olacağız." dedi.

Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi.ve Kemal Yılmaz tek liste ile Saadet Partisi ilçe başkanı seçildi.

İşte Saadet Partisi Zeytinburnu yeni ilçe yöneticileri ;

  1-Kemal Yılmaz  İlçe başkanı
  2-Akif Şen
  3-Arif Şeker
  4-Cemil Kırış
  5-Halil Tufan 
  6-Hüseyin Aykut
  7-İsmail Demirciler 
  8-Levent Çotuk
  9-Muhamed Hanifi Çolak
10-Musa  Ozulu
11-Musa Değirmenci 
12-Mustafa Dönmez
13-Nurettin Biber 
14-Rahmi Beriş
15-Suat Koçyiğit

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ;

  1-Ahmet Berk
  2-Ahmet Kamiloğlu 
  3-Ali Demiralp 
  4-bekir Atçeken
  5-Enes Boyu
  6-Erdem Yavuz
  7-Fatih Sıcak 
  8-Halil Aydın 
  9-İsmail Biber  
10-Mehmet Demirel 
11-Mesut Tufan 
12-Nuri Kutlu
13-Sinan Trabzon
14-Yaşar Çalık
15-Yusuf Güler 

İl Kongre delegeleri asil ;

  1- Arif Şeker 
  2-Aysel Yılmaz
  3-Cemil Kırış
  4-Halil Tufan 
  5-İsmail Demirciler
  6-Kemal Yılmaz
  7-Levent Çotuk
  8-Muhamed Hanifi Çolak
  9-Mustafa Dönmez
10-Nurettin Biber
11-Semih Deniz
12-Suat Koçyiğit
13-Yahya Kemal Hayırlıoğlu                                

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim