Saadet Partisi İstanbul ilçelerinde kongre heyecanı vardı

İstanbul'un bir çok ilçesinde hafta sonu 3.Olağan ilçe kongrelerini yapan Saadet partisi ilçe teşkilatlarında yönetimler güçlendirilerek yola devam kararı alındı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yapılan anketlerde oy oranı % 5 seviyelerinde çıktığı söylenen SP.teşkilatlarında Kurtulmuş'un istifası ile başlayan morel bozuklukları yerini yeni bir heyecan'a bıraktığını yapılan ilçe kongreleri ile gördük. 

Ülke barajı olan % 10'u rahat bir şekilde aşacağını iddia eden Saadet Partisinin kurmayları kongreden sonra sahaya güçlü bir iniş yapacaklarını ifade ederek 3.şahlanış çok yakın iddialarında bulundular.

Zeytinburnu İlçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu yeniden başkan 

İstanbul Times Gazetesinin takip ettiği ilçe kongersinde heyecan ve umut had safhadaydı.Yeniden delegenin oyları ile İlçe başkanı seçilen Kemal Hayırlıoğlu kendisini tekrar bu göreve layık gören delegelere teşekkür etti. Hayırlıoğlu konuşmasında Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın 12 yıldır ilçe için orjinal ve kayda değer bir şey yapmadığını iddia etti.

Aydın ve ekibinin bir işi çok iyi yaptıklarıı söyleyen Kemal Hayırlıoğlu o da şudur; " İBB.nin ilçede yaptığı yatırım çalışmalarını sanki kendisi yapmış gibi kataloğ ve broşür basarak bunların reklamını yapmaktan ibaret dedi. Murat Aydın Zeytinburnu'na kiralık park armağan etmiş bir başkandır.Bu işin sonu yoktur.Halkın parası parklara kira olarak verilir mi hiç diyerek yapılan uygulamalara isyan etti.

Yeni dönemde ciddi ve belgeleri ile Murat Aydın'ın yaptığı veya yapamadığı çalışmalarını kamuoyuna açıklayacağını ifade eden  SP.İlçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu Murat Aydın'ın ilçe halkı için kayda değer güzel işler  yapamadığını vurguladığı konuşması sık sık alkışlarla kesildi. İstanbul Times Gazetesi olarak ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğu'nu yakından takip ederek yapacağı her türlü açıklamayı anında okurlarımıza duyuracağız.

Hayırlıoğlu yakın gelecek te Murat Aydın ve ekibinin ilçeyi doğru yönetemediklerini ortaya çıkaracak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.Hayırlıoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü, " Saadet Partisi olarak Milli görüş politkalarını ezelden beri savunuyoruz.Ülkenin ve bizlerin geleceği de milli görüş politikalarının hayata hakim olması ile mümkündür. dedi.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına da başarılar dileyen ilçe başkanı Hayırlıoğlu hep beraber Saadet Partisini 2011 seçimlerinde iktidar yapmak için el birliği ile çalışmak zorundayız dedi. İlçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu kongrede kendilerini yalnız bırakmayan her kes'e teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim