Saha çalışmasından alıp Bakırköy Botanik Parkta çekim yaptık

24 Haziran 2018 seçimlerine sayılı günler kala sahada ciddi bir çalışma yapan Saadet Partisi Milletvekili adayları sıralamalarına bakmaksızın hizmet ve ibadet aşkı ile çalışarak memlekete faydalı olmak adına çalışıyorlar. İşte bunlardan biriside Dahili Doktoru Mikail Kabak’tır. Zeytinburnu’ndan Sarıyer’e kadar İstanbul 2. Bölge ilçelerini oluşturan bölgenim bütün ilçelerindeki çalışalar katılan Dr.Mikail Kabak sorulusu olduğu Zeytinburnu ilçesinde daha çok çalışmaya katılıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Neden Saadet Partisinde siyaset yapıyorsunuz ?

Merhum liderimiz Prof.Dr.Necmettin Erbakan Türkiye de deki partileri ikiye ayırırdı. Biri Saadet partisi ikincisi de diğerleri derdi. Ben de samimiyetin inandığım Saadet partisinden 1991 den bu yana siyasi çalışmalarımı yapıyorum. Saadet Partisi dünya görüşüme göre siyaset yaptığı için buradayım.

Baraj sorunu için neler söyleyeceksiniz ?

% 10 luk ülke barajı antidemokratik olarak 1982 Anayasasında karşımıza çıkartılan bir pranga idi.

Bu prangayı Millet İttifakını kurarak kırdık. Bize oy verecek her seçmenin oyu bu seçimde boşa gitmeyecek.

Bundan dolayı da 24 Haziran 2018 seçilerinin oy rekoru kıracak olan partisi Saadet olacaktır. Seçmenimiz rahatlıkla kendi partisi olan Saadet Partisine oy versin. Çünkü bize verilecek olan her oy altın değerinde olacaktır. Bize verilen her oyun karşılığını TBMM’de vereceğiz.

Sizce Ülkenin sn büyük üç sorunu nedir ?

1- Üretmeyen, istihdam yaratmayan, borca ve faize dayalı sicak para ekonomisi terkedilmeli. Bilgi teknolojisinden endustri teknolojine, tarımdan hayvancıliga her alanda üretime dayalı bir kalkinma modeli benimsenmeli.

2- Kutuplastırıcı, ötekilestirici dil terkedilmeli. Devletin tüm kademelerinde liyakat ve ehliyet esas alınmalı. Adam kayırmacılığın olmadığı, şeffaf ve  denetlenebilir bir düzen istiyoruz
 

3- Biz tam bağımsız bir Türkiye istiyoruz. Her ülkeyle iliskimiz karşılıklı menfaate dayalı olacak ve kimsenin müstemlekesi olmayacağız. Biz Avrupa Birliği kapilarinda sürünecek bir millet değiliz, yeniden tarihteki serefli yerimizi alacağımız onurlu ilkeli bir dış politika takip edecegiz. ABD ile stratejik ortak değildir, BOP eşbaskaslığı adı altında büyük israilin kurma ihalesinin taşeronu değildir ve olamaz bizim misyonumuz.

Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Dr.Mikail Kabak’ın ülke sorunları ile alakalı verdiği örnekleri izlemek isterseniz :

www.istanbultimes.tv

www.istanbulunsesi.tv

İstanbul Times Tv Haber You Tube Kanalımızda izlemeniz mümkün…

Saadet Partisi İstanbul 2.Bölge M.Vekil Adayı Dr.Mikail Kabak’ın Özgeçmisi

Aslen Kayserili olup 1971 yılında Hollanda’nın Roterdam şehrinde dünya’ ya geldi. 1989 yılında Kayseri İmam-Hatip Lisesi,1996 yılında da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden mezun oldu.

Ayrıca Sosyoloji Eğitimi de alarak almıştır. Doktorluk mesleğine Haseki Devlet Hastanesinde başladıktan sonra 10 yıl Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak çalıştı. Halen özel bir hastanede mesleğini icra etmektedir.

Mili Görüş partilerinde 1991 yılından beri aktif siyasetin içerisinde olup 2006 yılından beri Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesidir. Halen aynı partide Zeytinburnu ilçe sorumluluğu görevi devam ediyor.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerde bulunmuş olup halem Temiz Toplum Derneği Genel Başkan Yardımcılığı Görevini yürütmektedir.

İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim