Nagehan Gül Asiltürk;"Ulusal medya bize karşı kör ve sağır gibi davranıyor ama biz yerel medya ile bu kuşatmayı yeneceğiz" dedi...

Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları başkanı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Nagehan Gül Asiltürk bilgi birikimi ve Milli Görüş çizgisinin bütün özelliklerini canlı yayında belli etti.

Asiltürk hükümetin yaptığı icraatlerle milli ve manevi duyguları aşırı derecede yıpratığını ve toplumu ayrıştırdığını iddia ederek Saadet Partisi ve daha önceki partilerimiz ayrıştırmayı değil kaynaştırmayı ve kardeşlik bağlarını kuvetlendirmeyi hep teşvik etmiştir.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Saadet Partisi kadın milletvekili adayları halkın içinde

Nagehan Gül Asiltürk ile birlikte Yayın Grubumuzu ziyaret eden, Saadet Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Fatma Nevin Gökçe,Pakize Yüzbaşıoğlu,istanbul 3.Bölge Milletvekili adayları,Merve Dönmez,Ebrar Bezci,İstanbul 1.Bölge Miletvekili adayları,Aysun Ekşi Bayraktar ve Dicle Sit  ile  birlikte Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz ve kadın kollarından  bazı yöneticilerde ziyarete vekil adaylarına eşlik etti.

Nagehan Gül Asiltürk, Medya Ambargosu ile karşı karşıyayız

İktidar ve belediyeler bütün imkanlarını AKP için kullanıyor. Biz kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi ile Milli ittifak yaptık. Bununla beyinlerdeki barajları yıktık. İnşallah 7 Haziran 2015 de sandıkda da barajları yıkacağız.Ulusal Medya güç odaklarının güdümünde. Onların istemediği hiç bir şeyi yazmıyorlar. Ulusal medya bize ambargo uyguluyorsa biz de vicdanlı ve adaletli yerel gazetecileri arayıp bulacağız. Bu konuda kararlıyız ve azimliyiz. Bizim her mahallede karşılığımız var. Nereye gidersek gidelim bizim daha önce yaptığımız icraatlerimizin faydasını gören vatandaşlarımız ile karşılaşıyoruz.   

26 Nisan 2015 de aday tanıtım toplantımızda Ankara kilitlenecektir

Bizim Milli birlik adaylarımız Ankara'da tanıtılacak. Biz 45 yıldır aynı doğruların mücadelesini veriyoruz. O gün savunduğumuz ne ise bugünde aynı şeyleri savunuyoruz. Dün ayrı bugün ayrı bir şeyi söylemiyoruz. Bugün AKP'nin yaptığı  hiç bir şeyi savunma imkanımız yoktur. Bizim yönümüz AB.ye değil İslam birliğine yönelik olmalıdır. Avrupa Birliği Bakanlığı dünyada sadece biz de var. Bu dünyanın hiç bir yerinde yok. AB bakanı Volkan Bozkır AB istedi diye 2000 kanun çıkardıklarını söylüyor. El insaf diyoruz.

Çocuklarını doyuramadığı için vilayet önünde intihar eden baba ve böbreğini satanlar var 

"AKP" toplumu çok kutuplaştırdı. Bizim medeniyetimizde ayrıştırma yok. Ama bugün baktığımızda toplum bir şekilde karşı karşıya getirildi. Baştakiler sanki bilerek ayrıştırma faaliyeti yapıyorlar diye düşünmekteyim. Milli Birlik projemiz hükümeti tedirgin etti.Toplum Merhum
Erbakan 'ı da Muhsin Yazıcıoğlu 'nu da yakından tanıyor. Milli Birliği oluşturan iki partinin oluşturduğu enerji ve sinerji 7 Haziran 2015'de TBMM.ne girecek. Saadet Partisi meclise adap,edep ve nezaket gitirmek için TBMM.ne girmek durumundadır" dedi.

Nagehan Gül Asiltürk kimdir ?

1971 Çorum Alaca doğumlu.Aslen Yozgat / Sarıkayalı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi kütüphanecilik bölümü mezunu. 4 çocuk annesi uzun senelerden beri Saadet Partisi İstanbul il kadın kolları başkanı görevini yapıyor. Şu an Saadet Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim