Son dönemin gözde partisi Saadet’te çalışmalar hız kesmiyor. “İstanbul’un Ağabeyi” olarak tanınan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim’in verdiği hedef doğrultusunda İstanbul’da, Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere 40 belediyenin tamamını kazanmak hedefiyle yola çıkan parti “Yerel Saadet Akademisi” düzenledi.

Geçmiş dönemde Türkiye’de yerel yönetimlerde çığır açan ve birçok belediye başkanı “Efsane Başkan” olarak anılan Saadet Partisi’nin akademisinde, İstanbul ile ilgili doğru bilgiyi alabilmek, sorunların tespitleri ve doğru tedavi yöntemlerini ortaya koyabilmek amacıyla İstanbul’daki çeşitli üniversitelerinden konularında uzman akademisyenlerden kentsel dönüşüm, ulaşım, şehir ve mimari, yönetişim, stratejik planlama, İstanbul tasavvuru, sosyal belediyecilik, küreselleşme, demokrasi ve sivil toplum konularında eğitimler gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdülhalim Meşe, teşkilat mensuplarının büyük ilgi gösterdiği eğitimlerin hız kesmeden devam edeceğini ve 2019'da Milli Görüş hareketinin özlenen efsanevi hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim