Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığından Lokman Çağrıcı'ya Hodri Meydan  

Halk içinde sevilip sayılan ve 29 Mart seçimlerinde Ak parti Belediye başkanları içinde Avrupa yakasında en fazla oyu alan başkan olarak blinen Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağrıcı'ya sadet partisinin tek meclis üyesi Bağce'den hodri meydan.

Basın Mensuplarına Çağrıcı 2002'den Sonra Bağcılar'a ne Yapmış Söylesin

Aynı zamanda Saadet partisi İstanbul İl başkan yardımcısı da olan Saadet partisi'nin tek Bağcılar  belediye meclis üyesi de olan Bağce Bağcılar ilçe başkanlığının basın mensupları ile tertiplediği kahvaltılı basın mensupları toplantısında ilginç konulara temas etti.

Bağce İsraf Had Safha'da dedi

 Bağcılar dahil tüm AKP.li belediyelerin sürekli seyahatler yaparak halkın parasını boş ve yararsız işlere çar çur ettğini iddia eden meclis üyesi Bağce Bağcılar belediye meclis üyeleri Fas ve Güney Afrika Cumhurietlerine  bir seyahat yaparak oradan şehircilik adına bilgi almaya gittiler.Allah aşkına Türkiye  Fas ve Güney Afrikadan ne alacak sorarım size diyerek yapılan seyhatler için ateş püskürdü.

2008 de Yapılan Sokak Yendien İhale Edildi

Güneşli Mah.Evren Cad.Yeşiltepe sokağı bordür ihalesi geçen sene yapıldı.Halktan da katkı bedeli alındı.Bu sene aynı sokak tekrar baştan sona kazınmış diyerek basın mensuplarına fotoğraflar gösterdi.

Lokman Çağrıcı'nın mensup olduğu parti 2002 den bu yana ilçeye ne yapmış iddiası ?

Basın mensuplarına Lokman başkan'ın mensup olduğu AKP 2002'den bu yana Bağcılar'a nasıl bir yatırım yapmış ben burada yaşıyorum doğru dürüst bir yatırımını görmedim diyerek Çağrıcı'nın makyaj tazrı park ve bahöeler yaparak Bağcılar'a yatırım yaptığını düşünmesini biz yatırım olaak kabul etmiyoruz dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

Editör: TE Bilisim