Radyocular Bağcılar’da buluştu

Türkiye’nin sevilen radyocuları Bağcılar’da bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi’nin organizasyonu kapsamında Bağcılar’a gelen radyocular, Beyaz Gezi’ye katıldı.

Türkiye’nin en çok dinlenen radyocuları Bağcılar’da bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi’nin organizasyonuyla nostalji bahçelerinden kayısı bahçesinde kahvaltıda bir araya gelen radyocular, kahvaltının ardından Beyaz Gezi’ye katıldı.

Radyocularla yakından ilgilenen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, radyocuların Türkiye’de gündemin belirlenmesinde önemli bir işlev gördüğünü söyledi. Radyocuları geniş bir katılımla Bağcılar’da olmalarından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çağırıcı, daha sonra Beyaz Gezi kapsamında Bağcılar’daki önemli eserleri gezdirdi. Radyocuları, önümüzdeki günlerde açılışının yapılması planlanan Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ni gezdiren Çağırıcı, merkez hakkında bilgi verdi. Son olarak Koca Yusuf Parkı’na gelen radyocular burada özellikle, de demokrasi'nin gelişmesi için fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul Times Gazetesi olarak basın mensuplarının her türlü tekliflerini dikkate alan başkan Çağırıcı'nın basın danışmanı Abdullah Arıdoru'dan en yakın zamanda gazetecileri de bir araya getirmelerini temenni ediyoruz.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim