Saha çalışmalarına 24 saat esasına göre devam eden İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı ve iş adamı Özdemir Polat’ın seçim bölgelerinden olan Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Bayramtepe bölgelerindeki ziyaretler hemşeri buluşmasına döndü. Programın ilk safhası olan ve Avcılar ilçe yönetiminin düzenlediği Tahtakale’de halk iftarına katılan Polat, burada hemşerileriyle hasret giderdikten sonra Bayramtepe’ye geçti.İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nın Tahtakale Mahallesi’nde düzenlediğisokak iftarınaİYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, Milletvekili Adayları Özdemir Polat, Hayati Arkaz, Meryem Tanrıverdi Göktaş, Meliha Apaydın katıldı. Çok sayıda İlçe ve il yöneticisininde katıldığı iftara yaklaşık bin vatandaş katıldı. İftar sonrasında farklı kişilerden aldığımız görüşlerin ortak bir noktada toplanıyor olması ve çözümünde İYİ Parti ve kadrolarından bekleniyor olması dikkatlerden kaçmadı.

‘ÖNCE HEMŞERİYİZ, SONRA SİYASETÇİ’

Tahtakale’deki iftardan erken ayrılan Polat’ın bir sonraki durağı kendisini bekleyen Kars Hacıveli köyü derneğinin iftarı oldu. Uzun yıllardır Altınşehir ve çevresinde yaşayan Hacıveli Köylülerinin buluşma yeri olan Hacıveli Köyü Derneğinin Bayramtepe Olimpiyat düğün salonunda verdiği iftara gecikmelide olsa katılan Özdemir Polat’a hemşerilerinden yoğun ilgi vardı. Gecikmelide olsa salona giren Polat’a salonda kendisini bekleyen hemşerileri siyaseten tam destek verdiklerini söylediler. Daha sonra sahneye davet edilen Polat, “Burası iftar sofrasıdır ve böylesi ortamlarda siyaset yapmak en iyi değimle cahilliktir. Bunun için ben sadece kendimi sizlere veya tanımayanlara tanıtacağım geri kalan takdir ise sizlerindir” dedi. Polat, son söz olarak “Tek dileğim seçimlerde halkın iradesinin sandığa hilesiz, hurdasız ve korkusuz yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKÇEKMECE’DE YOĞUN İLGİ

Çalışmalar kapsamında Büyükçekmece’de de bir dizi ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, önce Büyükçekmece’de bulunan seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında, “İYİ Parti ile Türkiye daha umutlu yarınlara kavuşacak” diyen Polat, İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde beklenilenin üstünde bir oy alacağını söyledi. Daha sonrasında İlçe Başkanı Fatih Gürakar ve İYİ Parti 3.Bölge milletvekili adaylarından Kürşat Özer’le Büyükçekmece esnafı ile buluşan Polat, kendisine gösterilen ilgiye kayıtısız kalmayarak, “Esnafımız İYİ Parti ile daha İYİ yarınlarla buluşacak” diye konuştu.

‘HERŞEY DAHA İYİ OLACAK’

Büyükçekmece’nin ardından Güngören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen halk iftarına hatılım sağlayan Polat ve beraberindekiler, burada da halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz başta olmak üzere çok sayıda milletvekili adayı ve parti yöneticisinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Beyaz, “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile sizlerle buluşmaktan dolayı mutluyuz. Bugün bu alanı hınca hınç dolduran sizlere teşekkür ederim. İnanıyoruz ki İYİ Parti ile herşey daha İYİ olacak” şeklinde konuştu.

‘KÖYLÜMÜZ BİZİMLE BİRLİKTE GÜLECEK’

İstanbul’un en güzel ilçelerinden olan Çatalca’nın nadide yerleşim birimleri Köyceğiz ve Kabakça Mahallelerine (köyleri) de ziyaretler gerçekleştiren İYİ Parti 3. Bölge milletvekili Özdemir Polat, köylülerin sorunlarını dinleyerek, “Köylü milletin efendisidir sözü ile köylümüzü yücelten anlayışı 16 yıl içinde yerle bir ettiler. Köylümüz üretemez duruma gelmiştir. İşte biz bu sebepten dolayı Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı var diyoruz” sözlerini kullandı.

ESENYURT ÇIKARMASI

Esenyurt’ta yürüttüğü işleri sebebiyle bölgede ‘tanınan ve sevilen iş adamı’ kimliği ile bilinen İYİ Parti 3. Bölge milletvekili adayı Özdemir Polat, önce Esenyurt ilçe başkanlığını ziyaret etti ardından Esenyurt İlçe Başkanı Bülent Uslu ve ilçe yöneticileri ile beraber Esenyurt meydanda kurulmuş olan siyasi parti stantlarını ziyaret etti. Stant ziyaretleri boyunca vatandaşların sevgi gösterilerine maruz kalan Polat, İYİ Parti üyeleri tarafından açılan dev Türk Bayrağı’nı partililerle beraber salladı. Ardından diğer siyasi partilerin stantlarını ziyaret eden Polat tüm parti çalışanlarına kolaylıklar diledi. Esenyurt esnafı ile de buluşan Polat, “Esnafın hali ortada. Kiminle konuşsak ekonominin dibe vurduğunu söylüyor. Allah’ın izni ile İYİ Parti iktidarı ile esnafımızın da yüzü gülecek” dedi.

PAŞA’DA AKŞENER’Lİ İFTAR

Esenyurt ziyareti sonrasında Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’inde katıldığı iftar yemeğine katılan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, burada iftarını açarak Gaziosmanpaşa’lılar ile bir araya geldi. Gerçekleşen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener ise iftar yemeğine katılan kalabalığı görünce, “İftar yemeğinden çok bir miting alanı gibi kalabalık var burada. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. İYİ Parti bugüne kadar defalarca engellendi. En son Gaziantep’te miting yapmamızı engellemek için önümüze hafriyat kamyonları koydular. Ama bütün engellere rağmen buradan yine tekrarlıyorum; Ne yaparsanız yapın, kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Bilal ÇIĞRIM-Kent YAŞAM

Editör: TE Bilisim