DEV ESERLER VERMEK İÇİN KARINCALAR GİBİ  ÇALIŞMAK GEREKİR
 

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir temsilcimiz Nurettin Koç’a Sarıyer’in gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  

“Boş işlerle uğraşanların iş yapmaya fırsatı olmaz.” 

İlçe Bakanı Özdemir, “Son günlerde sokaklarda yürüyüş yaparak, imza toplayarak sözde hastanemizi istiyoruz, kampanyaları düzenlemeye çalışanlar olduğunu hayretle gözlemlemekteyiz. 

Unutmayalım ki. Boş işlerle uğraşanların iş yapmaya fırsatı olmaz.

 Ak Parti Sarıyer’de seçimlerde söz verdiği tüm projelerinin takipçisidir. Takipçisi olmaya da devam edecektir.”dedi. 

Açıklamalarını  verdiği somut örneklerle pekiştirerek sürdüren Özdemir, 

“Seçimlerde verdiğimiz sözlerden birisi olan tapu çalışmaları bir bir sonuca ulaşıyor. Mesela Poligon Tepeüstü gibi. 

Bir diğer sözümüz Metro. Şu anda Maslak durağı hizmet veriyor.Bir kaç  aya kadarda Darüşşafaka ve Hacıosman duraklarının hizmet vermeye başlayacağını” söyledi. 

“Sarıyer Halkına Yeni Hastane Çalışmaları İle İlgili Müjde Verdi.” 

Bir diğer sözlerinin yeni hastane çalışmaları olduğunu ifade eden Özdemir, Bu konudaki gelişmeler gün gün takip edilmektedir.  

Şu anda geldiğimiz nokta SAĞLIK BAKANLIĞI ve TOKİ arasında yapılan 18 Mayıs 2010 Tarih ve B-10-10D.07.00 Sayılı yazı ile yapılan Protokol neticesinde, önümüzdeki ay TOKİ ihaleye çıkacaktır.” Diyerek müjde verdi. 

“Taşlar değil, yapılan işler eserleri meydana getirir.” 

Ve “Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak hiçbir sözümüzü unutmadık. Verdiğimiz sözleri tutmaya ve takipçisi olmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

 Hiç kimsenin boş söylem ve yürüyüşlerle halkımızı provoke etmeye hakkı yoktur.” Şeklinde düşüncelerini dile getiren Özdemir, son olarak “Taşlar değil, yapılan işler eserleri meydana getirir.” Dedi. 

Nurettin Koç / İstanbul Times

Sarıyer İlçe Temsilcisi 
 

Editör: TE Bilisim