Sabah saatlerinde Zeytinburnu Adliye Meydanında başlayan ve Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde devam eden Öğretmenler Günü programına katılan AK Parti Zeytinburnu İlçe Yönetimi,
Başkan Bahattin Ünver önderliğinde program biter bitmez Zeytinburnu'nda bulunan bütün okulları tek tek gezerek Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenlerin " Öğretmenler Günü'nü" kutladı.
Ferdi TÜRK / İstanbul Times- HABER MERKEZİ
İlçe Yöneticilerin ve AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin, İlçe Merkezi önünde gruplar halinde ziyaret edilecek okulları belirlemesi ile çalışma İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER önderliğinde başladı.
Gruplar halinde Zeytinburnu'nun dört bir yanına dağılan AK Parti'liler İlçede bulunan bütün okulları tek tek gezerek, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle bir araya geldi. Partililer Çiçek ve Çikolata ikram ettiği öğretmenlerle sohbet ederken, Okul Müdürlerinden okul ile ilgili sorunları konuştu. Her bir öneri ve şikayeti not alan AK Parti'liler sorunların giderilmesi noktasında gerekli makamlarla irtibata geçileceklerini belirttiler.
AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Kadir ERBASAN, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nail ARUBUĞA ve İlçe Özel Kalem Müdürü Ömer EYİBİL'den oluşan ekiple birlikte gezdiğimiz okullarda yapılan ziyaretlerden hayli memnun olan Okul Müdürleri AK Parti'nin yaptığı bu çalışmayı çok beğendiklerini dile getirdiler.
Editör: TE Bilisim