Sarıyer İlçe Temsilcisi Nurettin Koç, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Sarıyer İlçe Başkanı Sayın Zekeriya Çeliker’i makamında ziyaret etti. 
 

Seviyeli, içten paylaşımlarla gerçekleşen görüşmede, gazetemiz ve yayın anlayışımızla ilgili ayrıntılı bilgi veren Koç, özü itibariyle omurgalı duruş ve objektif yaklaşımlar sergileyeceğini dile getirdi. 

Sayın  Çeliker’de açık yüreklilikle böyle bir yaklaşıma saygı duyacaklarını, olması gerekeninde zaten bu olduğunu ve beklentileriyle de örtüşeceğini ifade etti. 

Daha sonra, Türkiye Değişim Hareketi’nin siyasi çizgisini, “Toplumumuzun geleneklerine bağlı, Cumhuriyetimizin değerlerini geliştirerek koruyan, inançlara saygılı, laikliği savunan, üretimi arttırmayı, emeği korumayı hedefleyen,

21.Yüzyılın gerçekleriyle uyumlu, özgürlükçü, sosyal demokrasiyi savunan, merkezde demokratik bir kitle partisi” şeklinde izah eden Çeliker, 

Türkiye Değişim Hareketinin anlayışının, şikayet etmek, karalamak yerine sorunlara çare üretmek, Hedefinin ise, gülmeyen yüzleri güldürmek, kutuplaşmayı sona erdirmek, barışı, huzuru ve güveni sağlamak, işsizliği, yoksulluğu azaltmak, üreten, katma değer yaratan bir ekonomi kurmak, siyaseti demokratikleştirmek olduğunu söyledi. 

Ve son olarak da, 2010 yılı içerisinde ilgili bakanlığa dilekçe vererek, parti tescilini sağlayacaklarını açıkladı. 
 
 
 
 

Editör: TE Bilisim