MHP İstanbul İl Başakanı Mehmet Bülent Karataş AKP iktidarı yerel Basın’ı ve muhtarları ciddi bir şekilde ihmal ettiğini iddia etti 


Karataş, AKP İktidarı örgütlü toplumdan korktuğu için Muhtarlıkların içini boşalttı. Aynı şekilde İstanbul’un yanı başında yer alan İzmit ,ve Tekirdağ’da ki bir yerel gazete sahibi 3 tane sarı basın kartı çalışanının olması halinde günlük gazete çıkarıp ilan alınabiliyorken İstanbul için bu sayı 12 olarak belirlenmiştir.

Her hangi bir yerel gazetenin bu kadar çok sayıda sarı basın kartı sahibi gazeteciyi istihdam edip ayakta kalmasının çok zor olduğunu ifade eden Karataş, AKP bu sert önlemleri ile İstanbul'u kontrolüne alma hedefinde dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç



MHP İl başkanı Türk seçim sistemi açısından çok önemli olan İstanbul ile alakalı sert önlemler alınması adil ve doğru değild dedi. AKP kontrol altında tutamayacağı günlük gazetelerin sayısının artmasını istemiyor. Biz MHP olarak hakkını savunan örgütlü toplumdan korkmayacağız. Bugün burada davetimize icabet eden 2.bölhe mahalle ve köy muhtarlarımız ile zor şatlar altında çalışan mahalli basınımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim  dedi.


Eski Bakan Murat Başesgioğlu girmedik ev bırakmayacağız dedi

Murat Başesgioğlu Ak Parti  hükümetinin ülkeyi iyi idare edemediğini iddia ederek gelecek yıl Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için şimdiden organize olup kapı kapı dolaşarak mutlaka ülkeyi bu kötü idareden kurtarmak için hepimiz var gücümüzle çalışacağız dedi. Başesgioğlu bir çok konuda AK Parti hükümetini eleştirerek icraatlerini yerden yere vurdu.     

Eski Bakan MHP’ nin Asenası Meral Akşener salonu coşturdu

Merak Akşener ise ülkedeki üç Recep ile alakalı bilgi vererek şunları söyledi” Atatürk ve maiyeti bir vilayetimizi ziyaret etmiş. Oradaki lüks evleri anlatan  kişiler bu ev falanın, şu ev filanın diyor.

Atatürk En sonda kırık dökük bir ev görmüş bu kimin demiş. Mihmandarlar bu ev de Recep çavuşun demişler. Atatürk bana bu Recep çavuşu çağırın demiş. Atanın yanında mahçup bir eda duran Recep Çavuş'a bakan Ata çavuş bu yanındaki evleri yapanlar ne güzel yapmışlar.Sen o zaman nerede idin demiş. Recep Çavuş’ta paşam sizinle Çanakkale’de savaşta idim demiş. İşte bu bizim ülkemizin 1.Recep'i... Hepimizin bu Recep'e saygı duymaması mümkün mü ?

1000 Odalı Kaçak saray inşa eden 2.Recep

2.Recep ise Kasımpaşa’da tamponu tel ile bağlı bir Reno ile yola çıkan ve şimdi ise 1000 odalı Kaçak saray’ın sahibi Recep Tayyip Erdoğandır.

Daha önce İBB adayı olduğum zaman Kasımpaşa’da yaptığımız bir seçim çalışmasında hacı bir         amca 2.Recep’in çorbacı dükkanı açtığını ama iflas ettiğini söyledi. O zaman borç aldığı Alman markı borcunu da ödemeden Üsküdar’daki kaçak evinde oturmaya başladığını bize anlattı.İşte bu da 2.Recep

İşte 3.Recep'de Evladı maden ocağında ölen 72 yaşındaki ayakakbısı delik olan Recep Amcadır

Size şimdi de 3.Recep’i anlatacağım hepiniz hatırlarsınız hani henüz 8’i su altında olan Karaman Ermenek Maden kazasında evladı ölen 72 yaşındaki Recep amcanın ayağında  3- 5  beş liralık yırtık lastik ayakkabı vardı. İşte ülkenin hali bu halde iken bin odalı kaçak saray’da oturan bir Cumhurbaşkanının nasıl halk ile arasına uçurum koyduğunu üç örnekte size anlatmaya çalıştım diyen Akşenir’in konuşması alkışlarla sık sıkı kesildi.

Atilla Kaya  PKK şımardı sebebi de AKP’dir ididasında bulundu

Kars merkez ve Kağızman seçimini bizim partili başkanımız aldı. PKK nın dağ kadrosu şehre inerek bizim aldığımız  seçimi bir oldu bitti ile elimizden alma gayretine girdi. Mülki idare amirlerini arıyoruz. Bize PKK’nın dağ kadrosu şehirde bir şey yapamayız dediler. Biz de haber göndererek biz 2 saate kadar Kars’tan Kağızman’a geliyoruz bakalım  kim bizim sandıkta kazandığımız Kars Kağızman Belediye başkanlığımızı kaba kuvvet ile almak istiyor dedik. Bizim kararlı tutumumuzu görenler  hakkımızı teslim etti ve şu an başkanımız başarılı çalışmalar yapıyor dedi. Kaya İstanbul'da bir çok çalışmada bulunduğunu halkın MHP ye karşı teveccühü olduğunu ifade ederek biz çalışırsak halkımız bizi iktidar yapacak dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan Kadil dediklerini biz Palu kadar bir ilçemiz ile perişan ederiz 

Türkiye'de 17 -25 Aralık 2013 tarihinde yaşanan hırsızlık kadar büyük bir olay yaşanmadı. AKP Suriye ve Irak'ta başımızı öne eğdirdi. AKP öyle bir paranoyaya tutulmuş ki ağaç kesilmesine karşı çıkan Gezi protestosunu ve Kobani protetsoları için bu hükümetimize karşı yapılmak istenen bir darbedir diyor. Bakınız şu an burada binlerce dostumuz var. Hep beraber demokrasi istiyoruz diye yürürek bizim içinde kendilerine karşı darbe girişiminde bulunduğumuzu iddia edecekler dedi.   

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan AKP hükümeti PKK yı çok şımarttı. Biz iktidar olduğumuz gün Kandil dahil PKK nın bütün  limanları yerle bir edilecek. Burada binlerce dostumuz ve teşkilat mensubumuz var hepimiz elimizi taşın altına koyarak genel başkanımız Devlet Bahçeli'yi Haziran 2015 de başbakanlık koltuğuna oturtacağız. Hepimiz halka dokunacak şekilde çalışacağız ve iktidar olacağız diyen Adan iktidarlarında muhtarlar da hak etikleri değeri alacak dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim