Uysal İlk Sınavını Halkın Önünde Verecek  

Ak parti İstanbul İl Başkanlığının belirlemiş olduğu format gereği Ak partide seçilen 26 tane İlçe Belediye Başkanı seçimin birinci yılında halka hesap veriyor.

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal ve kadrosu 14.04.2010'da Şahintepe Karagöz düğün salonunda halkın huzuruna çıkarak bir yıl içinde yaptıklarını veya yapamadıklarını anlatarak halka yanınızdayım mesajı verdi.

En Büyük Sorun İfraz ve İmar

Karagöz düğün salonunu hınca hınç dolduran binlerce insana seslenen belediye başkanı Mevlüt Uysal biz göreve geldiğimiz zaman orta bölgenin ifraz ve imar sorunlarını kısa sürede çözeceğimizi size söylemiştik ancak işe daha detaylı vakıf olunca beklentilerimizin üzerinde sorun olduğunu gördük.Mesela,"Şahintepe'de bir parselde 1681 dönüm arazi ve içinde de 6.100 hiissedarı var.Bu 6100 kişiye satılan yerleri topladığıızda ortaya 1.800 dönüme yakın bir rakam çıkıyor.Yani ortada olmayan ve fazladan satılan 120 dönüm arsa tapuları var"diyerek bu bölgede işleri çözmenin o kadarda kolay olmadığını gördük ancak biz herşeye rağmen hak sahipleri ile işbirliği yapark yinede burada kangren olmuş bu sorunu çözmek için çalışıyoruz..

Uysal Konuşuyor !...

Biz bir yıl  içinde neler yaptık;

*Şahintepe de 844 erkek evladımızı sünnet ettirdik.  *Vergi tahisl broları açtık *Zihni Küçük İ.Ö.O.nu yaparak eğitim ve öğretim hizmetine sunduk * 2.586  İnsanı sağlık taramasında  geçirdik.

Başkan Uysal Ciddi Açıklamalarda Bulundu

Şahintep'de bize işsiz olduğunu söyleyip iş başvurusu yapan 600 vatandaşın kaydı bizde var.İşkur günlük olarak 15 TL ödeme yaptığı halde meslek edindirme kursalarına ilginin neden eksik olduğu anlaşılmakdır

Detaylı Haber hazrılanıyor ....Bekleyin

İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim