Halk Başbakan'ın Etrafında Kenetleniyor

Son aylarda ülke üzerinde oynanmak istenen oyunlara müsaade etmeyerek ezilenlerin tek umudu olan başbakan Erdoğan'ı yakından dinlemek ve çalışmalarına destek olmak için Zeytinburnu'na akın eden AK Parti teşkilat mensupları'nın birlik ve bütünlüğü görülmeye değerdi.

Meclis Üyesi Aday Adayı Başbakan Bu üke için Bir Şanstır Dedi

Yerel yönetim seçimlerinde Başakşehir'de meclis üyesi aday adayı olan İsmet Kaya Ak parti'nin yaptığı her etkinliğe katılarak partisi için kendi çapında yapması gerekeni yaparak Başbakan Erdoğan'a destek olmak adına her türlü çalışmayı yaparım dedi.İsmet Kaya AK Parti ve başbakan Erdoğan bu ülke için bir şanstır dedi.

Yerel yönetim seçimlerinde Başakşehir belediyesinde meclis üyesi aday adayı olan ismet Kaya başvuru sayısı olukça fazla olduğu için parti teşkilatlarımız insiyatiflerini başka aday adayı arkadaşlarımdan yana kullandılar.Meclis üyesi olamadım diye partimle ve taşikilatımla bağımı kesecek değlim diyen Kaya  BAŞBAKAN nereye ben oraya dedi. 

Başakşehir AK Parti İlçe Teşkilatın Dip diri

Çok yakın bir süre önce İstanbul genelinde  yapılan üye kayıt çalışmasında İstanbul 3.sü olan Başakşehir (Şile kıl  payı ile 2.olan bir yer) AK Parti ilçe teşkilatının başı olan Ahmet Selim Köroğlu  ve ekibi sosyal projelere oldukça önem veriyor.Gazetemize açıklama yapan ilçe başkanı Köroğlu her seçim elbetetki önemli olmuştur ve kendi dönemleri için çok önem arzeden sonuçlar  doğurmuşlardır. Bizim ilçe olarak ilk görevimiz il başkanlığımızdan gelen plan ve programlar dahilinde bizden istenen işleri eksiksiz yaparak hedefe ulaşmak adına üzerimize düşeni yapmaktır diyen ilçe başkanı Köroğlu teşkilat mensuplarımın çalışmalarından çok memnunum.Önümüzdeki süreçte daha da güzel işler yapacağımıza eminim dedi. 

Ahmet Selim Köroğlu Başbakan'mızın başlattığı reformların devam etmesi adına her vatandaşın mutlaka bu çalışmalara katkı yapması gerektiğini sözlerine ekeldi..

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim