TÜRKİYE’NİN GERÇEKLERİYLE ÖRTÜŞMEYEN SÖZDE PROJELER

Bu gerilemenin medya üzerinde kurulan hegemonya vasıtasıyla gizlendiğini ve  geldiğimiz noktada bu gerileme hiçbir medya manipülasyonuyla gizlenemeyecek bir hal aldığını vurguladı.

Çıray açıklamasına şöyle devam etti: “Bunun sonucu olarak toplumumuz büyük bir siyasi aydınlanmanın içine girmiş bulunmaktadır.

Erdoğan, bu durumun çaresizliği içinde AKP teşkilatlarına atfettiği metal yorgunluğunun aslında kendi mental yorgunluğu ve aşınması olduğunu ortaya koyacak tuhaf, Türkiye’nin gerçekleriyle hiç örtüşmeyen sözde projeler ortaya atmaktadır.”

GENÇLERİMİZE MODERN “MİSKİNLER TEKKESİ” LAYIK GÖRÜLÜYOR

 “Millet Kıraathaneleri”, gençlerimizi güya kitaplarla dolu, çay ve kahvenin kek eşliğinde bedava servis edildiği modern “Miskinler Tekkesi”ne layık görmektedir. Bunun bir proje olarak ortaya atılmasını büyük bir esefle karşılıyorum. Aytun Çıray açıklamasını şöyle noktaladı:

“Ancak Erdoğan’ın milletimize nasıl bir kısır vizyon vaat ettiğini göstermesi açısından son derece aydınlatıcı buluyorum. 24 Haziran’da milletimizin bu vizyonsuzluğa gereken cevabı vereceğinden hiç kuşkum yoktur.”

Editör: TE Bilisim