Açılış konuşmasını Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı

Ünver, bayramlaşma için ilçe binasını gelen yüzlerce teşkilat mensubunun kurban bayramını tebrik etti. Ekrem Erdem’in selamlarını partilere iletti. Daha sonra Zeytin burnu Belediye başkanı Murat Aydın‘da partililere kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra sözü Başbakan yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’a verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Kurtulmuş,Yollar,Hastaneler,Marmaray ,Havalimanları ve Üniversite yapmak elbette çok önemli çalışmalardır.Ama Ak Parti’nin en önemli çalışması ise hiç şüphesiz ki Devletin zihninde yaptığı değişikliktir dedi.

Başbakan yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığında yaptığı kısa ama etkili konuşması çok önemliydi. Kurtulmuş klasik siyasetçilerin yaptığı gibi yapılan bina ve hizmetleri saymak yerine bir ülkeyi muasır medeniyet seviyesine çıkaracak olan ZİHİN İNKILABIN’dan bahsederek daha düne kadar başörtüsü ve Kürtçe’nin konuşulması sanki devletin yıkılış sebebi imiş gibi gösterildiğini ifade eden Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perver ve İbrahim Tatlıses ile Diyarbakır’da Kürtçe Türkü söyledi bu ülke yıkılmadı.

Milletvekillerimiz baş örtüsü ile meclise girdi devlet yıkılmadı. Demek ki en önemli şey yol,okul,havalimanı,hastane,ve diğer yatırımları yapmak için  bütçeniz ve planlamanız olunca bunlar olur.Ama devletin olaylara bakış açısını değiştirmek ancak  lider ruhlu devlet büyüklerine nasip olur. Recep Tayyip Erdoğan’ın dolayısıyla Ak Parti’n in 12 yılda yaptığı en önemli çalışma hiç şüphe yok ki devletin zihniyetinde yaptığı değişimdir.

2015 senesinde yapılacak olan  genel seçimlerde de yeterli oyu aldığımız zaman artık kimse Türkiye’nin yükselişini durduramayacak dedi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim