Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) 30 Mart 2014 tarihinde yapılması planlanan Yerel Yönetim Seçimleri için adaylık sürecinin 21 ekim tarihinde başlayacağı açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından partide görev alan birçok ismin bu tarih itibari ile görevinden istifa ederek Aday Adaylığı başvurusunda bulunması bekleniyor.

YENİAY'IN YERİNE TEMEL KARADENİZ Mİ ?

İstanbul Küçükçekmece'de Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın yeniden aday olmayacağı ve Parti'nin başka bir kademesinde görev alacağı kulislerde konuşuluyor.

Yeniay'ın aday olmaması durumunda AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Temel Karadeniz'in bu göreve talip olduğu ve yakın bir zamanda görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulunacağı kulislerde yüksek sesle dile getiriliyor.

İLÇE BAŞKANLIĞINA 3 ADAY

İlçe Başkanı Karadeniz'in bu hamlesinden sonra yeni İlçe Başkanının kim olacağı merak konusu oldu.

İlçede kulis çalışmaları sürerken Parti içinde görev alan 3 kişinin ismi ön plana çıkıyor.

Bu 3 isim, Siyasi ve Hukuk İşleri Birimi Başkanı Mustafa Korkut, Halkla İlişkiler Başkanı İdris Güney ve Küçükçekmece İlçe Kurucularından ve Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Gülep.

Mustafa Korkut ve İdris Güney parti içinde aktif olarak çalışırken, Murat Gülep İlçe Teşkilatının yakından tanıdığı ve destek verdiği isim olarak lanse ediliyor.


Editör: TE Bilisim