Karayalçın, Seçim beyannamemiz halkın her kesimine dokunuyor dedi

İstanbul'da yayın yayın yerel gazete ve haber portalı idarecileri ile CHP İstanbul İl başkanlığı konferans salonunda yapılan "Açık ve Özgür Medya" konulu toplantıda İstanbul il örgütü olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Karaylaçın bir çok bilgiyi basın mensupları ile paylaştı.

İstanbul Times Haber Merkezi

İstanbul'da önceki seçimde 1.200.000 kişi oy kullanmadı 

CHP  İstanbul İl başkanı Murat Karayalçın Toplantının açılış konuşmasında önceki genel seçimde İstanbul'da 1..200.000 seçmenin sandık başına gitmedğini ifade ederek bunların çoğu CHP seçemdni idi diyerek eğer seçmenimiz sandık başına gitseydi bizimle AKP arasındaki oy farkı daha az olabilirdi dedi.

Karayalçın konuşamsında samimi itiraflarda da  bulunarak AKP ile başedebilmek için örgüt yapımızı mutalaka yeniden dizayn etmeliyiz. İstanbul İl kongresi de mutmelelen Eylül veya Ekim ayında olacak dedi.

Ham Çökelek  Atilla Taş 'da konuştu 

İstanbul ve New York Barolarına kayııtlı bir hukukçu Digital medya ile alakalı bilgi verdikten sonra son dönemlerde attığı twetlerle adında söz ettiren sanatçı Atilla Taş'da bir konuşma yaparak son dönemlerde medya üzerinde baskılar arttı. Hatta kendisinin attığı tweetler yüzünden göz altına alındığını igfade ederek bir korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor dedi. Taş eleştiriden korkulmaması gerektiğini ifade ederek kendisinin kimsenin kişilik haklaruını ihlal etmediği halde yazdığı twetler yüzünden defalarca mağdur edildiğini söyledi.

Çetiner 'den Karayalıç'a soru 

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner de CHP il başkanı Murat Karayalçın'a iki  soru sordu."Sayın Karaylçın biraz önce sandık başına gitmeyen 1.200.000 kişi sandığa gitseydi AKP ile aramızdaki oy farkı da bu kadar belki de biz birinci parti olacaktık dediniz. Sandığa gitmeyen seçmenin CHP'ye oy vereceğini nerden biliyorsunuz ?  Ya bunlar sandıkta Ak Partiye oy veren seçmen ise bu seferde aranızdaki fark iki misline çıkmazmıydı ? İknci sorum da daha önce yerel seçimde İBB adayınız Mustafa Sarıgül'de basın ile iki kez yemekli toplantıda bir araya geldi. Ama reklam ve ilan konusunda hiç bir çalışma yapamadık. Şu an 7 Haziran 2015 seçimlerine 3 hafta var
 








Editör: TE Bilisim