Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, “Saadet Partisi İstanbul Buluşmaları”na katıldı. ‘Bilge Başkan, Temel Başkan’, ‘Seninleyiz Bilge Başkan’ sloganları eşliğinde Bostancı Kültür Merkezi’ne giren Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, salonun içini ve dışını dolduran kalabalığı selamladı. Programda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Altan Tan ve Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk, AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Millî Gazete ve TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayları, ilçe başkanları ile çok sayıda partili yer aldı.
 

BÜTÜN KESİMLERİ KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ

E-miting programında konuşan Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, “24 Haziran’a az bir zaman kaldı. Önümüzdeki Pazar günü sizin bu coşkunuz, bu heyecanınız bütün yurt sathına yayılacaktır. Saadet Partimiz inşallah en iyi neticeye ulaşacak ve başarıyı yakalayacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. 24 Haziran başka bir günün, başka bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bu memleket bizim. Bu memleket genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, Kürt’ü ile Türk’ü ile Sünni’si ile Alevi’si ile bu memleket hepimizin. Biz bunun için mücadele ediyoruz” dedi.
 

ADALET İÇİN YOLA ÇIKTILAR, BASKI VE ZULMÜ KARAKTERLERİ HALİNE GETİRDİLER

Saadet Partisi olarak Türkiye’nin problemlerini, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade eden Bilge Başkan Karamollaoğlu, “16 yıldır bu ülkeyi yönettikten sonra bugün, ülkenin içine düştüğü sıkıntılardan kurtarmak için vaatlerde bulunanlar, artık bu milleti kandıramayacaklardır. Bunu iyi bilmeleri icap eder. Adalet için yola çıktılar, baskı ve zulmü karakterleri haline getirdiler. Ekonomi problemlerini çözmek için yola çıktılar ama ülkemizi borca, işsizliğe, dış yardımlara mahkûm ettiler. Ekonomi dilinde sadece bir şey öğrendiler o da: ‘IMF’ye borcumuz kalmadı.’ Allah’tan korkun IMF dışında uçan kuşa bile bizi mahkûm ettiniz. Bizi borçlu hale getirdiniz” ifadelerini kullandı.
 

BİZİ GÖRDÜKLERİNDE DİZLERİ TİTREMEYE BAŞLIYOR

Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Şunu unutmayalım, bu seçim iktidarda bulunan parti ile Saadet Partisi arasında geçiyor. Diğer partileri kesinlikle küçümsemiyorum. Ama tavırlarına baktığımızda bunların dizleri, bizi gördüklerinde titremeye başlıyor. Hamdolsun biz ne için yola çıktığımızın idrakindeyiz. Bunun sıkıntılara gebe olabileceğini biliyoruz. Yeri geldiği zaman insanlarımızın tehdit edileceğini, bazı arkadaşlarımızın içinde bulunduğu şartlardan dolayı buna direnemeyeceğini biliyoruz. Ama herkes bilsin ki, bizden ayrıldıklarını söyleyen kardeşlerimiz, bugünkü iktidara karşı kalplerinde en büyük nefreti hissediyorlar” diye konuştu.
 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ BİR TEK SAADET’TE

Kamuoyu yoklamalarında gerçek sonuçların yansımadığını söyleyen Karamollaoğlu, “Vatandaşlarımız iktidar karşıtı yanıt verdiklerinde zarar görmekten endişe duyuyorlar. Bu endişe duyan kardeşlerimizin en az yarısı göreceksiniz; ‘Ben Saadet Partisi’ni tercih ediyorum’ diyecek. Bizi aylardır dinliyorlar. Polemik yapmadığımızı biliyorlar. Bugün işsizlik Türkiye’nin en büyük meselesi... Ama bunun nasıl çözüleceğini bir tek biz anlatıyoruz. Sadece vaat etmiyoruz. Nasıl çözeceğimizi de söylüyoruz” açıklamasında bulundu.
 

SEÇİMİN YILDIZI SAADET OLACAK

Saadet Partisi Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Hasan Bitmez de, “Hepinizin bildiği gibi her seçim önemlidir. Ancak 24 Haziran seçimleri de oldukça önemlidir. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmeyeceğiz. Geleceğimizi belirleyecek bir seçim yapacağız. Haksızlığa, hukuksuzluğa adaletsizliğe dur diyeceğimiz bir seçim olacaktır. 24 Haziran seçimlerinin yıldızı Saadet Partisi olacaktır” şeklinde konuştu.
 

ÜLKEMİZİN BÜTÜN SORUNLARI LİYAKAT, AHLAK İLE ÇÖZÜLECEKTİR

SAADET Partisi Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, “Sizler Türkiye’nin sokakta yürüyen en fiyakalı insanlarısınız, başı dik insanlarısınız. Çünkü siz acı çeken insanlarsınız. Acı çekmek ruhun fiyakasıdır. Genç kardeşim, Saadet Partiliyi değerli kılan nedir? Saadet Partiliyi bu toplumda anlamlı kılan tek şey ret ettikleridir. Biz kutlu Nebi’nin peşinde hassasiyet gösteren insanlarız. Biliyorsunuz o da ret etmişti. Makamı ve yönetimi teklif ettiklerinde, ‘Bir elime güneşi bir elime ayı verseniz, ben davamdan vazgeçmem’ dedi. Bugün ülkemizin bütün sorunları liyakat, ahlak ile çözülecektir” ifadelerini kullandı.
 

ZAFER ELBET BİZİM OLACAKTIR

PROGRAMDA selamlama konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, “Çok kritik zaman dilimlerinden geçiyoruz. Telafisi olmayan günler yaşıyoruz. Bu günlerin her saati, her dakikası, her saniyesi büyük bir öneme sahiptir. Zira gün dinlenme günü değildir. Gün erteleme günü değildir. Gün kutuplaştırma, ötekileştirme, ‘Yok’ sayma günü değildir. Hep birlikte şahlanış destanı yazacağız. Bütün İstanbul ve Türkiye Saadet’e kavuşacak. Gün, yekvücut olarak bir başkaldırının bir hak arama mücadelesinin günüdür. Adım adım zafere doğru yol alan Saadet Partisi kendisinden emindir. Zafer mutlaka inananların olacaktır” açıklamasında bulundu.
 

ÜLKE YÖNETİLEMEZ DURUMDADIR

PROGRAMDA kısa bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Altan Tan ise, “Bugün ülke yönetilemez noktadadır. Bugün iktidar duvara toslamıştır. Döviz en üst noktaya geldi. Tarihi rekor kırdı. Bugün kutuplaştırıcı, kardeşi kardeşe düşüren politikanın sürdürülmesi artık mümkün değil. Her konuşmasında insanları ötekileştiren bir Cumhurbaşkanı artık Türkiye’yi ileriye götüremez. İstanbul sahillerini halka kapattılar. İstanbul’u rantiyeye kurban verdiler. Kanal İstanbul ile İstanbul’un nüfusunu 20–30 milyona çıkarma derdine düştüler. Anadolu’da cazibe merkezleri kuracaklarına, üretimi ülkenin dört bir yanına yayacaklarına bütün yükü İstanbul’a yıkıyorlar. Bu durum artık sürdürülemez” şeklinde konuştu.
 

ZAFER ELBET BİZİM OLACAKTIR

SAADET Partisi kadın milletvekilleri adına bir konuşma gerçekleştiren İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nagehan Gül Asiltürk, “Arazide canla başla çalışan hanım kardeşimize ‘Nedir bu derdiniz? Canla başla çalışmanız nedendir?’ diye soruyorlar. Hanım kardeşlerimiz; ‘Derdimiz var. Ahdimiz var. Saadet Partisi’ni iktidar yapmaya ahdimiz var’ diye cevap veriyorlar. Bizler kadın milletvekili adayları olarak gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz. İnanıyoruz ki zafer elbet bizim olacaktır” dedi.
 

HELAL PARALARLA SEÇİM ÇALIŞMASINI YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ

ProgramIN açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Şaban Aydın ise, “Seçime çok kısa bir zaman kaldı. Baskın bir seçime gidiyoruz. Kalan zamanda büyük bir fedakârlık sergilemeliyiz. Bu seçimde arazide stantlarımıza, bayraklarımıza karşı saldırılar oluyor ve orantısız güç kullanılıyor. Bize destek olan ancak teşkilatlarımızdır. Biz bu seçimlerde kimseden beş kuruş dahi yardım almadık. Bütün baskılara rağmen kalbinde iman taşıyan amcaların vermiş olduğu helal parayla bu seçim çalışmasını yürütmeye çalışıyoruz” dedi.
 

HARÇLIKLARINI BİRİKTİRİP DESTEK OLDULAR

CUMHURBAŞKANI adayı Karamollaoğlu miting konuşmasını yaptığı esnada sahnede duygu dolu anlar da yaşandı. Harçlıklarını biriktiren çocuklar sahneye gelerek, Saadet Partisi Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’na biriktirdikleri harçlıklarını verdi. Bu anlar salonda büyük bir duygu seli yaşanmasına sebep oldu. Miniklerden aldığı zarfların kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Karamollaoğlu, “Buradaki sahneyi ve görüntüleri hiçbir partide göremezsiniz. İşte bizim hareketimizin önemi burada yatıyor. En küçüğümüzden en büyüğümüze hepimiz fedakârlıklarla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu zarfların içerisine konan miktarın önemi yoktur. Mühim olan davamıza gösterilen kıymettir” dedi.

Editör: TE Bilisim