KABAN UNVAN DEĞİL GÖREVALDIM  

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Mehmet Kaban geçen hafta yapılan CHP büyük kurultayı ile Parti Meclisine girişinden sonra ilk kez partisinin Başakşehir ilçe örgütü ile bir araya geldi. 

Kaban Teşekkür etmek için yaptığı kısa konuşma da bu benim değil sizlerin başarısıdır dedi.Kalabalık partili grubun teker tek elini sıkarak iletişim’in en güzel örneklerini sergiledi. 

İstanbul Times Haber Merkezi  
 

CHP 'DE MORALLER YÜKSEK  

Kısa sürmesi planlanan teşekkür konuşması kalabalık katılımcı topluluğun çok soru sorması üzerine toplantı iki saat sürdü.CHP ilçe örgütünün gözünde sevinç ve iktidar olabilme umudu belirgindi.İlerlemiş yaşına rağmen Bahçeşehir’deki  toplantıya katılan yaşlı bir parti mensubu yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Ben hepinizden çok yaşlıyım.1974’deki Kurultayımızda Ecevit Genel başkanımız iken örgütlerimiz böyle bir hava yakalamıştı.Bir de bugün aynı havayı yakaladığımızı görüyorum dedi. Bu hava ve ortamın kıymetini bilip ona göre işi ciddi tutarak halkımızın bize karşı güvenini boşa çıkarmamalıyız dedi. 
 

Bir başka katılımcı önümüzde referandum var bu konuda neler yapmalıyız,nasıl  çalışmalıyız bunların hepsini bizlere anlatmanız gerekir ki bizde sizden aldığımız bilgileri halka aktarabilelim dedi. 
 

BİR  ÇOK KATILIMCI SORU SORDU KABAN TOPLU CEVAP VERDİ  

Katılımcıların  KILIÇDAROĞLU’ rüzgarı ile planlı ve programlı çalışırsak iktidarız diyerek hepsinin aynı hedefe doğru yöneldiklerini gören Parti Meclis üyesi Mehmet Kaban içten bir konuşma yaptı “.Sevgili arkadaşlar genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu bilgi birikimi ve halkın içinden birisi olarak CHP  için büyük bir şanstır.CHP örgütleri ile bu şansı kullanarak halkımızın genel başkanımıza olan güvenini sandığa taşıyabilirsek bu iktidar olduğumuzun göstergesidir dedi.Kaban bir katılımcının Kılıçdaroğlu’nu bize anlatır mısınız demesinden sonrada şunları söyledi;Genel başkanımız samimi,dürüst ve halktan birisidir.Kendisi hiçbir zaman enaniyet ve gurura kapılmamıştır.Ben zafere çok yakın olduğumuza inanıyorum.Seçime de çok yok.Yaz sonunda referandum var.O biter bitmez de bu kez de genel seçim çalışmaları başlayacak diyen Kaban daha önce bazı ilçelerde ufak tefek kırgınlık ve küsknlükler yaşanmış olabilir. Olabilir onları geride bırakıp önümüze bakmamız gerekir dedi.  

İLÇE BAŞKANI ÖZGÜR KARABAT  

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’ta yaptığı konuşmada göreve geldiği günden beri hiçbir yurttaşı ayrıma tabi tutmadığını söyleyerek bizim anlayışımız şudur” yaradılanı severiz yaratandan ötürü” diyerek konuşmasına başladı.Başkan Karabat yaptığı konuşmada Başakehir’de CHP.yi birinci parti yapana kadar canla başla çalışacaklarını söyledi.Bugün Mehmet Kaban Parti meclis üyesi olduysa bu Başakşehir teşkilatının bir başarısıdır diyen Karabat emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına  en içten bir şekilde teşekkür ederim dedi. 

Editör: TE Bilisim