“Hedefimiz Sarıyer’de Yerel Seçimleri kazanmaktır”

Asım Deniz (Başkan)ve (Üyeler) İslam Güney, Kenan Helvalı ve Şadam Sevim’den oluşan ‘Divan kurulu’ tarafından yönetilen ve coşkulu bir ortamda yapılan kongreye katılımın da oldukça yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Kongrede BBP’si merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile şehitler için de saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu.

“ ‘Yunus Emre’ misali insanlığın yücelmesi için çalışmalıyız”

Katılımcıları ve Büyük Türk Milletini tüm içtenliğimle ve yüreğimle gönülden selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Hüseyin KOÇ yaptığı konuşmasında  “Ülkemizin ve Milletimizin temiz siyasete ihtiyacı vardır. Bunun temelini ise olmazsa olmaz değerlerle yoğrulmuş partimizin kurucusu rahmetli liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu atmıştır. Adam gibi adam olan Muhsin başkanımız, yaşamının her döneminde devletine, milletine ve insanlığa hizmet etmiş bir devlet adamıdır. Ardında milyonlardan oluşan eşsiz bir dua ordusu bırakmıştır. Bugün halen geride bırakmış olduğu teşkilatları, açık fikirleri, örnek davranış ve yaklaşımları ülkemizin, milletimizin geleceği için çok büyük önem taşımaktadır. Hepimiz birbirimizi sevmeliyiz. Alevi, Sünni, Laz, Türk, Kürt, Türkmen demeden inanç birliği içerisinde bütünleşerek “Yunus Emre” misali insanlığın yücelmesi için hep birlikte çalışmalıyız.” Dedi.

“Sarıyer’de yerel iktidar yürüyüşümüzü başlattık”

Başkan KOÇ “Bizler bugün burada tüm heyecanımızla Sarıyer’de yerel iktidar yürüyüşümüzü başlatmış bulunuyoruz. İlk hedefimiz 2014 yerel seçimlerini Sarıyer’de kazanmaktır. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız ve yönetim anlayışımızdaki farkı tüm vatandaşlarımıza yaşatacağız. Her birinize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyor ve ifade etmeye çalıştığım çerçevede kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Katılımcılar :

Kongreye, BBP İstanbul İl Başkanı Ekrem Dörtbudak, İlçe Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile delegelerin yanı sıra BBP Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkan yardımcısı İhsan Odabaşı ile ilçe yönetim kurulu üyesi Selim Başpınar, Türkiye Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğdu, Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Turan Keleş, Sivas Suşehri Merkez Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz, Sivas Suşehri Merkez Dernek Eski Başkanı Celal Deniz ile bir çok Sivas köy derneklerinin başkan ve yöneticileri, Sarıyer Çamlıtepe ( Derbent ) Mahalle Muhtarı Metin Ateş, Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk, iş adamları Süleyman Coşkun, Abdullah Yavuz, Enver Erdem ile basın mensupları katıldı.

Liste şu şekildedir…

Hüseyin KOÇ ( Başkan )

Yönetim Kurulu ( Asil ): İslam Güney, Kenan Helvalı, Şadem Sevim, Ömer Çakır, Ahmet Yıldırım, Halit Aktürk, Ceyhun Şengöz, Faruk Çelen, Mecit Çalışkan, Bayram Çakır, Tarık Yılmaz, Lütfü Konukçu, Halil Öz, Ayhan Dağcı, Haydar Düzgün, Mehmet Akpınar.

Yönetim Kurulu ( Yedek ): Fikret Sakarya, Bayram Engin, Necati Çuvaldar, Muhsin Babaoğlu, Hüseyin Sadıkoğlu, Murat Karakaya, Tarık Aydın, Ali Er Yiğit.

İl Delegesi ( Asil ): Ekrem Dörtbudak, Nazmi Kalkar, Birol Uçar, Sami Bayram Dörtbudak, Hüseyin Koç, Kenan Helvalı, Şadem Sevim, Özcan Mert Arslan, Mustafa Şimşek, Timur Güven, Ömer Çakır, Ceyhun Şengöz, Ahmet Yıldırım, Halit Aktürk, İslam Güney,Faruk Çelen.

İl Delegesi ( Yedek ): Mecit Çalışkan, Bayram Çakır, Tarık Yılmaz, Lütfü Konukçu, Halil Öz, Ayhan Dağcı, Haydar Düzgün, Mehmet Akpınar.

 İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim