Gürsel Tekin Halkın İçinde

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütünün oluşturduğu malhalle seçim ofislerini ziyaret eden CHP il başkanı Gürsel Tekin'in oldukça neşeli olması parti örgütüne olumlu bir sinerji olarak yansıdı.

Roman vatandaşlarının kurduğu derneğin açılışını yapan Gürsel Tekin basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.İl başkanı Tekin bir basın mensubunun siz genel başkanlığa aday olacakmısınız demesine karşın" Benim adaylığım söz konusu değil diyerek 81 il başkanımızın ve kurultay delegelerimiz kimi genel başkanlığa önerir o konu şu an henüz net değil dedi.

Kılıçdaroğlu ile alakalı sorulan sorulara  da bu konuda ben herhangi bir şey söylemem doğru değil diyerek kurultayımızda her şey netleşecek demekle yetindi..

Tekin Kahve ve Çevre İşyerlerini Ziyaret Etti  

Açılış nedeni ile halk tarafından sevgi seline maruz kalan Gürsel Tekin gerek partsinin Yenidoğan mahalle temsiciliğinde gerekse de Mevlana caddesi üzerindeki işyerlerine yaptığı ziyarette partlilerine ve halka yıkılmadık ayaktayız mesajı vermesi zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan'î da çok mutlu etti.

 İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim