Önder Sav ve ekibini 'darbe gibi' bir yöntemle tasfiye eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günün stresini balık lokantasında attı. Sav ve ekibini tasfiye ettikten sonra yeni yönetim listesini açıklayan Kılıçdaroğlu, aynı akşam eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu alarak yemeğe çıkardı.

Restonda gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, örgütüne 'gereğini yaptık' mesajı verdi:

''Her şey yolunda. Bir sorun da yok... CHP tüzüğünün gereğini yerine getirdik, görev dağılımı yaptık''

ÇİFT BAŞLILIK YOK!

SAV İLE 6 AY
YÜRÜYEBİLDİ 
Kemal Kılıçdaroğlu kendisini kaset skandalının ardından liderliğe taşıyan CHP'nin eski Genel Sekreteri Önder Sav ile siyasi birlikteliğini ancak ancak 6 ay sürdürebildi.

Kılıçdaroğlu, CHP'de herhangi bir sorun yaşanmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. ''Partide bir çift başlılığın yaşanıp yaşanmadığı'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Bir çift başlılık da yok. Hukuk neyse biz onu yapıyoruz'' yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, seçimli bir kurultayın yapılıp yapılmayacağı sorusuna ''Yeri ve zamanı gelince onun da kararını vereceğiz'' yanıtını verdi.

CHP'DE KRİTİK TOPLANTI

Kılıçdaroğlu, bugün CHP'de yeni yönetim ekibiyle birlikte ilk toplantısını yapacak. Saat 11.00'deki toplantı için Kılıçdaroğlu taraftarları parti önünde toplandı. Parti katlarına daha çok yeni ekibin hakim olmaya başladığı belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim