Dr.Fatih Erbakan ve Kurucular Kurulu Ankara Hacıbayram*ı Veli camisinde cuma namazını kıldıktan sonra genel başkan Fatih Erbakan halka selamlama konuşması yaptı ...

Ankara'da Muhteşem bir kalabalığa seslenen Dr.Fatih Erbakan 8 yıllık bir çalışmadan sonra elhamdüllilah Yeniden Refah Partisini kurduk.

Partimiz halkımızın ve İslam aleminin Refahı ve huzuruna vesile olacak çalışmalar yapacak. İslam ümmeti için gecesini gündüzüne katan cennet mekan Ulu Hakan Sultan 2.Abdulhamit  han 'ın torunu başta olmak üzere kurucular kurulumuzda yer alan bütün arkadaşlara teşekkür ederim şeklinde konuştu.. 

Dr. Fatih Erbakan İstanbul halkını 24 Kasım saat 13.00 da Eyüp Sultan'a davet etti

Ankara Hacıbayram-ı Veli camisinde cuma namazını kılıp çıktıktan sonra toplanan Partililere bir konuşma yapan  Dr.Fatih Erbakan 24 Kasım 2018 tarihi saat 13.00 da herkesi Eyüp Sultan camisinin yanında bulunan meydana davet ederek İstanbul'da ki ilk mitinglerini kalabalık bir kitle ile yapacaklarını söyleyerek İstanbul halkının bu tarihi ana şahitlik yapması için Eyüp Sultan'a davet etti.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yıllar önce yazdığı makale ve yaptığı haberlerde kurulacak olan partinin isminde Refahın olacağını ifade ederek ismi bilmiş oldu 

Çetiner, Dr.Fatih Erbakan'ın 23 Kasım 2018 tarihinde kuruluş dilekçesini verdiği Yeniden Refah Partisi isminin olacağını yıllar önceden yazmıştı.

Çünkü Fatih Erbakan'ın babası Milli Görüş davasının yılmaz savunucusu'nun kurmuş olduğu Refah Partisi bu ülke halkının gönlünde bolluk ve bereketi sembolize eden çalışmaları ile halkın aklına geliyordu.

Refah isminin marka değerinin çok iyi olduğunu  biliyordum. Erbakan ne aldattı nede aldandı. Zaman geçtikçe tarih Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ı daha da haklı çıkartıyor.Kanuni zorluklardan dolayı partinin ismin başına yeniden eklemesi yapılarak Yeniden Refah Partisi kurulmuş oldu. 

En belirgin örnek olarak da herkesin FETÖ öünde el pençe divan durduğu dönemde Merhum Erbakan aleni bir şekilde bu yapının okullarına talebe veren ABD ve MOSAD'a  asket yetiştiriyor derken  toplumun büyük kesimi Erbakan biraz abartıyor demişti. Ancak 15 Temmuz 2016'da girişilen darbe Erbakan'ın bu yapılar'ın nerelere çalıştığını ifade ettiği sözü aynen ortaya  çıkarmadı mı ?

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim